fbq
Kotimaa
29.10.2021 06:36
Teksti: Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Ilmari Nurminen ja Benjamin Peltonen
Sisäpiirin paljastus Kesärannan saunajatkoista: ”Kannattaa kysyä Benjamin Peltoselta tai Ilmari Nurmiselta, että…”
Kotimaa
29.10.2021 06:36
Teksti: Eetu Ampuja ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Seiska paljasti pääministeri Sanna Marinin (sd.), 35, virka-asunnolla Kesärannassa järjestämät bileillat ja salaiset saunajatkot. Syksyn tullen pääministeri on myös pyörinyt Helsingin Kallion trendikuppiloissa.

Mukana kuppilakierroksilla on nähty myös Sannan kansanedustajaystävä Ilmari Nurminen (sd.), 30. Lähteiden mukaan kaksikko kyseli kesän illanvietoissa erityisesti julkkiksia jatkoille, kun tiukat koronarajoitukset sulkivat baarien ovet.

Lue myös: Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!

Seiska on nyt saanut runsaasti lisätietoa pääministerin kohutuista julkkisbileistä. Useiden lähteiden mukaan Sannan seremoniamestarina toimineella Ilmarilla on ollut henkilökohtainen motiivi osallistua Kesärannan illanistujaisiin.

– Ilmari on halunnut juhliin toistuvasti paikalle Benjamin Peltosen, koska haluaisi tuntea popparin paremmin, Seiskan luotettava lähde muotoilee.

sanna marin
Sanna on nähty koluamassa Ilmarin kanssa Kallion trendi-kuppiloita. Erään silminnäkijän mukaan jatkoille olisi siirrytty mustilla virka-autoilla.

Tutustui Sannan kautta?

Seiskan tietojen mukaan valtiojohdon yhteys Benjamin Peltoseen, 24, sai alkunsa heinäkuun alussa, kun poppari paljasti julkisesti Helsinki Pride -konsertin yhteydessä olevansa homoseksuaali.

– Se teki Sannaan vaikutuksen. Pääministeri piti popparin ulostuloa arvostettavana rohkeutena ja halusi tutustua tähän, Seiskalle valotetaan.

Kulttuuriväki kertoo, kuinka myös Sannan bestis Ilmari tutustui suurella ilolla Suomen ensimmäisenä Instagram-julkkiksena tunnettuun poppariin. Sisäpiiritiedon mukaan Benjamin ja Ilmari ovat bilettäneet Kesärannan saunajatkoilla.

– Kannattaa kysyä Benjaminilta, oliko hän saunomassa ja missä Sannan saunabileiden jatkot olivat. Ilmarillakin saattaa olla tästä tietoa...

Lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Seuraa Seiskan paparazzi Panu Hörkköä Instagramissa

Biletarjoilut pääministerin pussista

Seiska paljasti ensimmäisenä mediana pääministerin Kesäranta-biletykset ja saunajatkot. Sanna Marin ei kommentoinut Seiskalle mitään, mutta jymyjutun ilmestyttyä pääministerinkin kielenkannat alkoivat löystyä.

– Vapaa-aikani vietto on yksityiselämäni piiriin kuuluva asia, enkä siksi kommentoi tarkemmin tähän liittyviä kysymyksiä tai yksityiskohtia, Marin viestitti viime viikolla Ilta-Sanomille.

Myöhemmin myös Valtioneuvoston kanslia kiirehti kommentoimaan, ettei Kesärannan yöllisten jatkojen järjestämisessä ole mitään vikaa. Pääministerin kabinetista vakuuteltiin vielä Sannan maksaneen itse kaikki Kesärannassa järjestettyjen yksityistilaisuuksiensa tarjoilut.

Lue myös: Sanna Marin bongaili julkkiksia Kallion trendikuppiloista – pääministeri jakeli jatkokutsuja Helsingin kesäilloissa