fbqShirly Karvinen otti kantaa Sanna Marinin kohujuhliin: "Tämä ei ole ok" | Seiska
Kotimaa
12.10.2021 21:06
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Nelonen, Instagram
Shirly Karvinen
Shirly Karvinen otti kantaa Sanna Marinin kohujuhliin: "Tämä ei ole ok"
Kotimaa
12.10.2021 21:06
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Nelonen, Instagram

Pääministeri Sanna Marin järjesti sunnuntaina (10.10.) illanistujaiset kulttuurialaa edustaville suomalaistaiteilijoille Kesärannassa. Tilaisuudessa keskusteltiin Sannan mukaan musiikkialasta sekä sen tulevaisuuden näkymistä.

Juhliin oli kutsuttu muun muassa artistit Anna Abreu, Pete Parkkonen sekä supersuosiossa paistatteleva Sanni.

Lue myös: Toimituspäällikön kommentti: Sanna Marinin Yökylässä-jakso on tarkkaan harkittua näytelmää - pääministeri notkuu nyt imagon vuoksi baareissakin, mutta toimittajat näkevät toisenlaisen poliitikon

Kesärannan kulttuurikekkereissä oli vieraana myös Sannin kumppaniksikin spekuloitu Shirly Karvinen. Ex-missi ja nykyään radiossa työskentelevä Shirly kiitteli Instagram-tililleen julkaistussa tekstissä tilaisuuden avointa tunnelmaa.

 

 

Illan aikana käytiin Shirlyn mukaan keskusteluja niin vieraiden kuin ministerienkin kesken, mutta virallinen keskustelu jäi hänen mukaansa vähäiseksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi yllättäen tänään tiistaina (12.10.) tiedotteen, jonka mukaan kulttuurialalta tullaan leikkaamaan seuraavan vuoden aikana 18,4 miljoonaa euroa.

Lue myös: Tanssia ja vessahaleja! Shirly Karvinen juhli synttäreitään ikimuistoisesti Sannin kanssa - kosteat kuvat!

Shirly kertoo omassa julkaisussaan olevansa sanaton uutisen edessä.

- En ole sanaton itseni puolesta vaan niiden puolesta, joiden työn hallitus on kieltänyt lähes kahdeksi vuodeksi, ja joilta sen jälkeen päätetään leikata erittäin rajulla kädellä, Shirly täräyttää päivityksessään.

Hän muistuttaa olevansa kiitollinen pääsystä juhliin. Shirly ei kuitenkaan hyväksy hallituksen tekemiä ratkaisuja kulttuurialaa koskien.

- Tämä ei ole ok. Olen kiitollinen sunnuntain kokemuksesta, mutta en hyväksy sitä, että todellisuudessa päätökset edustavat aivan toista linjaa.