fbq
Kotimaa
28.10.2021 06:37
Teksti: Eetu Ampuja & Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Sanna Marin, Benjamin Peltonen ja Ilmari Nurminen
Uusi paljastus pääministerin kohubileistä! Sanna Marinin Ilmari-bestis houkutteli poppari Benjamin Peltosta Kesärantaan saunajatkoille – henkilökohtainen syy taustalla
Kotimaa
28.10.2021 06:37
Teksti: Eetu Ampuja & Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Seiska paljasti viime viikolla pääministeri Sanna Marinin (sd), 35, virka-asunnolla Kesärannassa järjestämät bileillat ja salaiset saunajatkot. Pääministeri on pyörinyt myös syksyn tullen Helsingin Kallion trendikuppiloissa.

Lue myös: Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!

Mukana kuppilakierroksilla on toistuvasti nähty Sannan kansanedustajaystävä Ilmari Nurminen (sd), 30. Lähteiden mukaan kaksikko kyseli kesän illanviettojen yhteydessä erityisesti julkkiksia jatkoille, kun tiukat koronarajoitukset sulkivat baarien ovet.

Lue myös: Sanna Marin bongaili julkkiksia Kallion trendikuppiloista – pääministeri jakeli jatkokutsuja Helsingin kesäilloissa

Seiska on nyt saanut runsaasti lisätietoa pääministerin kohutuista julkkisbileistä. Useiden lähteiden mukaan Sannan seremoniamestarina toimineella Ilmarilla on ollut painava henkilökohtainen motiivi osallistua Kesärannan illanistujaisiin.

– Ilmari on halunnut juhliin toistuvasti paikalle Benjamin Peltosen, koska hän on hyvin kiinnostunut tuntemaan popparin paremmin, Seiskan luotattavat lähteet muotoilevat.

Kaikki käynnistyi Pridesta

Seiskan tietojen mukaan valtiojohdon yhteys Benjamin Peltoseen, 24, sai alkunsa heinäkuun alussa, kun poppari paljasti julkisesti Helsinki Pride -konsertin yhteydessä olevansa homoseksuaali.

Kulttuuriväki kertoo, kuinka myös Sannan bestis Ilmari tutustui "suurella ilolla" Suomen ensimmäisenä Instagram-julkkiksena tunnettuun kaarinalaispoppariin. Sisäpiiritiedon mukaan Benjamin ja Ilmari ovat bilettäneet Kesärannan saunajatkoilla.

Lue kaikki kutkuttavat yksityiskohdat tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Aleksi Valavuorelta suorat sanat bilekohusta - Sanna Marinin lähipiirin toiminta huolestuttaa: "Miten tämän nyt sanoisi kauniisti..."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »