fbq
Kotimaa
13.04.2021 06:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Kalle Palander
Kalle Palander bongattiin kaunottaren seurasta – ex-alppitähdeltä suora vastaus: Voit vaikka soittaa hänelle ja kysyä!
Kotimaa
13.04.2021 06:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Kalle ja Riina-Maija Palanderin harvinaisen värikäs parisuhdevyyhti alkoi purkautua viime marraskuussa Levillä, kun Kalle avautui Seiskalle ja kertoi kuulleensa vaimollaan olevan toinen mies.

14 vuoden avioliitto näytti alkuvuonna tulevan tiensä päähän, kun Kalle kiikutti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Seiskan tietojen mukaan parisuhteessa vallitsee nyt seesteisempi vaihe, mutta avioerohakemus on silti vireillä käräjäoikeudessa.

Lue lisää: Kalle Palanderin kummallinen avioruletti pyörii: suhde Riina-Maijan kanssa jatkuu – ero yhä vireillä

Tyrmäävä daami

Jos Riiniksellä on riittänyt vientiä, myös vilkkusilmänä tunnetusta Kallesta on tipahdellut tasaisin väliajoin vinkkejä tämän aktiivisesta Tinder-toiminnasta. Ex-alpinisti on iskenyt virtuaalista silmää suositussa deittisovelluksessa esiintymällä ”Carloksena”.

Hiljattain Kalle bongattiin myös livenä tuntemattomassa naisseurassa.

– Kalle matkusti toissa lauantaina Helsingistä Tallinnaan todella hyvännäköisen daamin seurassa. Kyseessä oli nuori kaunotar, ja he juttelivat keskenään kiinnostuneen oloisina, Suomenlahdelta supatellaan.

Lue myös: Kalle Palander mystisestä avioeroprosessistaan: Käräjäoikeus on viimeinen paikka, missä kusetetaan!

Kalle bongattiin hehkeässä  naisseurassa Tallinnan-laivalla  toissa lauantaina. – Hän oli vaan kaverini tyttöystävä, ex-alpinisti  vakuuttaa.
Kalle bongattiin hehkeässä  naisseurassa Tallinnan-laivalla  toissa lauantaina. – Hän oli vaan kaverini tyttöystävä, ex-alpinisti  vakuuttaa.

Kaverin tyttöystävä

Seiska otti luonnollisesti nämäkin näköhavainnot esille, ja suoraselkäisenä miehenä Kalle halusi heti ampua vääränlaiset mielikuvat alas.

– Hän on kaverini tyttöystävä. Voit vaikka soittaa hänelle ja kysyä! Satuimme vain olemaan hänen kanssaan samassa laivassa, sillä kaverini asuu Tallinnassa, Kalle vakuuttelee.

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ex-alppitähti täräyttää Seiskalle: Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!

Sen sijaan Riiniksen mietteitä voi vain arvailla. Viron Ontikassa pariskunnan maalaiskartanoa emännöivä tummaverikkö on vetäytynyt täydelliseen radiohiljaisuuteen, eikä Seiska onnistunut tavoittamaan häntä kommentoimaan.

Virossa asuva Riina-Maija on vetäytynyt hiljaisuuteen eikä vastannut Seiskan yhteydenottoihin.
Virossa asuva Riina-Maija on vetäytynyt hiljaisuuteen eikä vastannut Seiskan yhteydenottoihin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »