Kalle Palanderin kummallinen avioruletti pyörii: suhde Riina-Maijan kanssa jatkuu – ero yhä vireillä

Kotimaa | 08.04.2021 06:32

Ex-alpinisti Kalle Palanderin, 43, ja hänen vaimonsa Riina-Maijan, 44, parisuhteessa on riittänyt mutkia kuin pujottelurinteessä. 14 vuoden avioliitto näytti alkuvuonna tulevan tiensä päähän, kun Kalle kiikutti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Lue myös: Aviokriisi! Kalle Palander paljastaa: Vaimollani on toinen mies!

Tammikuun lopussa vähäsanainen Riinis vakuutteli Seiskalle, että hänen ja Kallen välillä on kaikki ”tosi hyvin.” Matalaa profiilia pitäneestä kohupariskunnasta ei sen koommin ole juuri mitään kuultukaan.

– Juuri nyt vaikuttaisi siltä, että tilanne on paranemaan päin. Ilmeisesti pettämiset on annettu anteeksi ja Palanderit ovat päättäneet sittenkin jatkaa yhteiseloaan, asioista hyvin perillä oleva taho kuvailee Seiskalle.

Lue myös: Riitoja ja syrjähyppyjä! Kalle vonkaa salaa Tinderissä - Palanderien erosotku kuumenee!

Ilouutiseen tuo kummallisen vivahteen se, ettei Kalle ollut vielä torstaina (8.4.) ilmestyneen Seiskan painoon mennessä vetänyt pois avioerohakemustaan.

Kallen jättämän avioerohakemuksen harkinta-aika päättyy elokuun alussa, jonka jälkeen avioero voi astua voimaan.

Palandereiden harvinaisen värikäs parisuhdevyyhti alkoi purkautua viime marraskuussa Levillä, kun Kalle avautui Seiskalle ja kertoi kuulleensa vaimollaan olevan toinen mies.

Lue Kallen kommentit vireillä olevaan avioerohakemukseen tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!