fbq
Kotimaa
09.04.2021 06:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Kalle Palander
Kalle Palander mystisestä avioeroprosessistaan: Käräjäoikeus on viimeinen paikka, missä kusetetaan!
Kotimaa
09.04.2021 06:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-alpinisti Kalle Palanderin, 43, ja hänen vaimonsa Riina-Maijan, 44, avioliitto näytti alkuvuonna tulevan tiensä päähän, kun Kalle kiikutti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Tuorein Seiska kuitenkin uutisoi, että 14 vuotta kestäneessä liitossa vallitsee nyt seesteisempi vaihe.

– Ilmeisesti pettämiset on annettu anteeksi ja Palanderit ovat päättäneet sittenkin jatkaa yhteiseloaan, asioista hyvin perillä oleva taho kuvailee Seiskalle.

Lue lisää: Kalle Palanderin kummallinen avioruletti pyörii: suhde Riina-Maijan kanssa jatkuu – ero yhä vireillä

Ollako vai eikö olla yhdessä?  Seiskan tietojen mukaan  Kalle ja Riina-Maija Palanderin parisuhteessa vallitsee  seesteisempi kausi.
Ollako vai eikö olla yhdessä? Seiskan tietojen mukaan Kalle ja Riina-Maija Palanderin parisuhteessa vallitsee  seesteisempi kausi.

”Käräjäoikeus ei kuseta”

Ilouutiseen tuo kummallisen vivahteen se, ettei Kalle ole vetänyt pois avioerohakemustaan. Jos kerran aviopari on päässyt sopuun, miksi ero on yhä vireillä?

Seiskan tavoittama Kalle ei ollut aluksi lainkaan halukas analysoimaan parisuhdeasioitaan. Yhä vireillä olevaa avioeroprosessia hän kuitenkin kommentoi näin:

– Eivätköhän he siellä käräjäoikeudessa tiedä tilanteemme aika hyvin. Voisin kuvitella, että se on viimeinen paikka, missä kusetetaan, entinen huippu-urheilija muotoilee.