Kalle Palander repesi suorassa lähetyksessä täysin vaimonsa touhuille aviokriisin keskellä - esitteli katsojille Riina-Maijan paljonkertovaa lappusta: "Ette sitten kerro kenellekään, että näytän tämän teille!"

Uutiset | 10.12.2020 15:08

Aviokriisi keskelle ajautunut pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palander, 43, vieraili jälleen keskiviikkona Aleksi Valavuoren, 42, juontamassa Twitch-palvelun keskusteluohjelmassa Valavuori LIVE. Miehet juttelivat lähetyksessä keskenään videopuhelun välityksellä.

Keskustelun aikana Kallea rupesi naurattamaan eräs asia vaimoonsa Riina-Maija Palanderiin, 43, liittyen. Hän löysi pöydältä Riina-Maijan käsialalla kirjoitettuja lappuja, joissa luki allekkain kolme eri versiota vaimon nimestä. 

- Nyt ette sitten v**tu kerro tätä kenellekään, että mä näytän tämän teille. Katsokaa, mitä täällä lukee. Ylhäällä lukee Riina-Maija Palander. Hän on itse kirjoittanut. Sitten lukee Riina-Maija. Sitten lukee Riina-Maija Salminen tuolla viimeisenä. Alkanut harjoittelemaan tyttönimeään, Kalle repeää nauruun sanat sanottuaan. 

Lue myös: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

Naurun jälkeen hän viittoo kameralle käsimerkeillä, kuinka kaikkien katsojien pitää olla asiasta ihan hissukseen. 

- Tätä mä en uskalla nyt kommentoida, Aleksi kommentoi nauruaan pidätellen. 

(190315) -- Helsinki, March 15, 2019 – Kalle and Riina-Maija Palander poses for the camera during UNICEF maailman tärkein ilta in Helsinki, Finland, 15. March 2019. (Matti Matikainen/Aller Media)
 Kalle ja Riina-Maija Palander UNICEF maailman tärkein ilta -tapahtumassa Helsingissä 15.. maaliskuuta 2019. 

Aviokriisi

Palanderit ovat ajautuneet aviokriisiin, kuten Seiska on viime aikoina uutisoinut. Riina-Maija on elänyt kuin sinkku jo pidemmän aikaa ja torstaina ilmestyneen lehden mukaan Riina-Maijalla on pyörityksessä peräti kaksi eri julkkismiestä. 

Lue lisää: Jymypaljastus Palanderien aviokriisistä: Riina-Maijalla sutinaa kahden eri julkkismiehen kanssa – toinen on julkkiskaunottaren miljonäärirakas! 

Kallelle totuus vaimonsa touhuista paljastui marraskuun lopulla, kun hän sai kesken Levillä vietetyn työviikonlopun kuulla, että Riina-Maijalla on toinen mies. 

- On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle kertoi Seiskalle. 

Lue lisää: Riina-Maija Palander bilettää kuin sinkkukaunotar! Kalle Palander kuuli huhuja vaimostaan – ”Olen varoittanut Riinistä monta kertaa!” 

 

Urheilijoiden viihdeuutiset

Aleksin ja Kallen keskustelun aikana puhuttiin myös viihdeuutisoinnista. Heidän puheenaiheekseen nousi, miten urheilijoista on kirjoitettu viihdeuutisissa. Erityishuomiota jutustelussa sai Seiska ja iltapäivälehdet. 

- Mä jopa paikoitellen arvostan Seiskaa enemmän kuin näitä iltapäiväpaskoja, koska Seiska on alusta lähtien, ja on edelleen sitä, mitä se on ollut, Aleksi latasi. 

Lue myös: Vastaamon tietomurron uhri Aleksi Valavuori julkaisi saamansa kiristyskirjeen: "Mä kävin jo helvetin läpi"

Aleksin lausunnon jälkeen Kalle ehdottaa, että heidän pitäisi torstaisin lukea Valavuori LIVE -ohjelmassa Seiska-lehteä.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!