fbq
Kotimaa
07.07.2021 11:59
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jenni Alexandrova
Jenni Alexandrovan rintoja paljastava poseeraus sykähdyttää - kumpi kahdesta vaihtoehdosta on parempi? Katso!
Kotimaa
07.07.2021 11:59
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Radiojuontaja Jenni Alexandrova hehkuu kesähelteissä. Me Naiset -radiokanavalla työskentelevä Jenni, 41, on julkaissut viime aikoina Instagramissa lukuisia kesäisiä otoksia, jossa hehkeä kaunotar poseeraa lämpimässä säässä.

Tiistaina Jenni laittoi julki todella seksikkään, mustavalkoisen uima-asukuvan, jossa hän istuu hiekkarannalla. Otos korostaa erityisesti Jennin rintoja, sillä hän nojaa kuvassa eteenpäin, mikä paljastaa juontajan dekolteen antoisasti.

Kuvatekstissä juontajakaunotar kysyy seuraajiltaan simppelin kysymyksen.

- Raahe vai Rodos? Jenni kysäisi.

Lue myös: Suomen seksikkäimmät radiokaunottaret? Suvi Hartlin ja Jenni Alexandrova poseeraavat sensuellisti vähäpukeisissa kuvissa - katso!

Ilmeisesti Jenni halusi tiedustella, kumpi paikkakunta on parempi, ja vastauksia alkoikin tippua kommenttikenttään. Kaikki olivat vahvasti sen kannalla, että Perämeren rannalla, Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva pikkukaupunki lyö Kreikan lomaparatiisin heittämällä.

Eikä Jenni varmasti ole eri mieltä, onhan hän itse Raahesta kotoisin.

Lue myös: No huh! Radiokaunotar Jenni Alexandrova julkaisi alastonkuvalta näyttävän otoksen: aistikas mökkikuva sekoitti seuraajien pasmat - "Olet ihan maagisen kaunis!"

 

Suhde tv-tähteen

Huhtikuussa paljastui, että Jenni seurustelee tätä nykyä Diili-ohjelmasta tutun neuvonantajan Toni Lähteen, 42, kanssa. Lähde työskentelee markkinointitoimistossa luovana johtajana.

Lue lisää: Suhdepaljastus! Juontajakaunotar Jenni Alexandrova ja Diili-Toni: Kuumaa sutinaa!

Pariskunta vahvisti suhteensa julkisuuteen ja he poseerasivat toukokuussa myös sosiaalisessa mediassa Tonin julkaisemassa yhteiskuvassa.

- Joku viisas on joskus todennut, että helluntai on ennen kaikkea leikin ja lemmen aikaa. Leikki ja lempi... mitä sitä muuta tarvitsee? Nyt on hyvä olla, Toni kirjoitti helluntaina julkaistun päivityksen oheen rakastavasti.

 

Kiihkeää suutelua

Pariskunta bongattiin huhtikuussa yhdessä romanttiselta lounaalta turkulaisesta Mami-ravintolasta. Pariskunta äityi tuolloin suutelemaan kiihkeästi.

– He pitivät toisiaan käsistä kiinni, ja kumartuivat eteenpäin keskustelemaan läheisesti. Kun Jenni lähti vessaan, kiersi hän pöydän ja antoi Tonille ensin suudelman poskelle.

– Tämän jälkeen Jenni suuteli Tonia huulille. Se ei ollut mikään pusu vaan ihan kunnon suudelma. Toni oli täysin touhussa mukana.

Lue lisää: Kuumia suudelmia! Jenni Alexandrovan ja Diili-Tonin lämpimät välit eivät jääneet epäselviksi turkulaisessa ravintolassa

Jenni erosi juontaja Jussi Heikelästä vuonna 2019. Hänellä on yksi poika aiemmasta avioliitosta.

Lue myös: Nyt on upeat maisemat! Jenni Alexandrovan muodokas uintikuva sai Diilistä tutun neuvonantajankin sormet syyhyämään - katso!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »