fbq
Kotimaa
22.04.2021 21:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jenni Alexandrova
Nyt on upeat maisemat! Jenni Alexandrovan muodokas uintikuva sai Diilistä tutun neuvonantajankin sormet syyhyämään - katso!
Kotimaa
22.04.2021 21:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Jenni Alexandrova, 40, jakoi upean maisemakuvan sosiaalisessa mediassa, mikä hurmasi myös kaunottaren someseuraajat.

Kuvaan on vangittu upeat värit, jotka korostuvat ilmeisesti ilta-aikaan otetussa uimakuvassa. Otoksen keskiössä on naisen muodokas vartalo ja kuva on harmonisen rauhallinen. Instagramissa julkaistun kuvan paikkamerkinnäksi nainen on kirjoittanut Inkoo Barösund.

Hienon kuvan huomasi myös Jaajo Linnonmaan Diili-ohjelmasta tuttu neuvonantaja Toni Lähde, joka ei malttanut olla jättämättä jälkeä Jennin päivitykseen. Toni julkaisikin kuvaan punaisen sydämen, johon Jenni vastasi takaisin samanlaisella sydämellä.

Lue myös: Juontajakaunotar Jenni Alexandrova rehellisenä sekavista tunteistaan: "Tuntuu, että keuhkoihin ei saa kunnolla ilmaa"

Lukuisten sydän-emojien lisäksi Jenni sai tiedusteluja muun muassa veden kylmyydestä.

Huh, oliko kylmää? kysyi eräs sydänsilmä-emojin kera.

- Kaunista (sydän), totesi toinen.

- Hieno kuva, kirjoitti kolmas.

Jenni on julkaissut mökkimaisemistaan myös muita tunnelmallisia kuvia. Myös sydämiä ja tykkäilyjä on vaihdeltu Tonin kanssa puolin ja toisin kyseisessä kuvapalvelussa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Lähde (@toni.lahde)

Lue myös: Vau, radiokaunotar Jenni Alexandrova, 40, häikäisee harvinaisen seksikkäänä avonaisessa sushiasussaan - kuuma kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »