fbq
Kotimaa
30.06.2021 17:07
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen, Instagram
Suvi Hartlin Jenni Alexandrova
Suomen seksikkäimmät radiokaunottaret? Suvi Hartlin ja Jenni Alexandrova poseeraavat sensuellisti vähäpukeisissa kuvissa - katso!
Kotimaa
30.06.2021 17:07
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen, Instagram

Kesä on ulkona kauneimmillaan ja kaunis on tilanne myös suomalaisella radiokentällä.

Kotimaisella radioalalla on viimeisen vuoden aikana tapahtunut paljon muutoksia uusien kanavien lanseeraamisesta sokkipotkuihin ja yllättäviin työpareihin. Muun muassa uudenuutukaisen Me Naiset -radion iltapäiväohjelmaa juontava Jenni Alexandrova, 41, ja Radio Novalle Esko Eerikäisen työpariksi vastikään siirtynyt Suvi Hartlin, 40, ovat olleet otsikoissa radioalan uutisoinneissa.

Nyt molemmat hurmaavat molemmat kesäisen kauniina ilmestyksinä. Onko jompikumpi jopa Suomen seksikkäin radiokaunotar? Ja jos on, niin kumpi?

Lue myös: Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

Tiistain nautintoja

Tällä viikolla Radio Novalla aloittanut Suvi juontaa kesän ajan aamuohjelmaa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa. Kesäaikataulujen päättyessä elokuussa parivaljakko siirtyykin juontamaan Novan uutta iltapäiväohjelmaa. 

Lue myös: Radiojuontaja Suvi Hartlin hurmaa jälleen - poseeraa yläosattomissa: "Kleopatra on palannut"

Aikoinaan vuonna 2003 Miss Suomi -kisoissa perintöprinsessaksi yltänyt Suvi on vielä 18 vuotta kisojen jälkeenkin täysin missimateriaalia. Urheilullinen radiojuontaja julkaisee Instagram-tilillään toinen toistaan näyttävämpiä mallikuvia itsestään seuraajiensa iloksi. 

Lottojuontajanakin toimivan Suvin uusimmassa kuvassa tyrmäävä radiotähti poseeraa alusvaatteisillaan viinilasi kädessään. Kuvatekstissä Suvi paljastaa, ettei aina tarvitse odottaa viikonloppua nauttiakseen elämästä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

 

Kesälomareissulla

Pienoisen kohun saattelemana lanseerattu uusi Me Naiset -radiokanava on saanut iltapäiviinsä hurmaavan juontajan, kun Radio Rockissa, Radio Suomipopissa ja Radio Aallossa aiemmin juontotöitä tehnyt Jenni aloitti uuden kanavan puikoissa.

The Voice of Finland -ohjelmaakin tv:ssä juontanut Jenni on ehtinyt toimia myös uutistoimittajana. 

Raahelaislähtöinen Jenni on kunnostautunut myös muotisuunnittelijana, sillä radiojuontaja on julkaissut myös yhteistyössä tehdyn oman laukkumallistonsa. Tyyliä ei Jennin Instagram-sisällöstä myöskään puutu, sillä hurmaava vaaleaverikkö julkaisee tilillään säännöllisesti näyttäviä ja tunnelmallisia asukuvia.

Lue myös: Suhdepaljastus! Juontajakaunotar Jenni Alexandrova ja Diili-Toni: Kuumaa sutinaa!

Jennin tuoreimmassa kesäotoksessa sädehtivä radiotähti on niin ikään viinilasi kädessään, mutta Suvista poiketen Jenni on päätynyt ottamaan aurinkoa merkitsemänsä sijainnin mukaan Saimaan rannoille. Jennillä on Saimaan reissullaan mukanaan Diilistä tuttu kilpailija Toni Lähde. Kuvassa Jennillä on yllään ruskea uimapuku, jonka jujuna onkin imartelevat leikkaukset. Kuvatekstistä voisi päätellä, että Jenni nauttii lomastaan täysin rinnoin.

 

Katso alta lisää hurmaavia kuvia Suvista ja Jennistä!

 

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »