fbq
Uutiset
20.07.2020 14:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Jenni alexandrova
No huh! Radiokaunotar Jenni Alexandrova julkaisi alastonkuvalta näyttävän otoksen: aistikas mökkikuva sekoitti seuraajien pasmat - "Olet ihan maagisen kaunis!"
Uutiset
20.07.2020 14:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Jenni Alexandrova, 40, istuu kotimaan upeissa järvimaisemissa itsekin luonnonkauniina.

Näyttää kovasti siltä, että tämä hehkeä Suomi-neito olisi unohtanut pukea päällensä vaatteet. Toki hänen päälakeaan koristaa kirkas kukkaseppele, eikä hänen siveellisen istumistyylinsä takia näe kunnolla, onko hänellä jonkinlaisia asusteita yllään.  

- Mökkielämä, Jenni ihastelee.

Seesteisyyttä 

Kaunottaren katseesta päätellen laskevan auringonvalon loiste lämmittää vähäpukeista Jenniä riittämiin. Hänen kasvoillaan lepää niin rauhallinen ilme, että radiojuontajalla on selkeästi ollut hyvin rentoutunut mökkiviikonloppu takanaan. 

Lue myös: Kuva lentokentältä! Romanssihuhujen pyörteissä olevat Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova yhteisellä luksuslomalla! 

Taustalla koreileva luontomaisema jää toki edustalla istuvan kaunottaren varjoon, kun hän istuu isokokokoisen kiven päällä otoksen etualalla. Lohkareesta ja sen päällä kököttävästä Jennistä lähtevä pitkä varjo venyy pitkälle kalliomaista rantaa. 

- Ihanko sä ilkosillasi oot? yksi seuraajista kyselee uteliaana.

Myös juontajakollega Ellen Jokikunnaksen pasmat menivät monen muun somesurffaajan tavoin sekaisin Jennin kuvasta.

- Mä näytän ”hieman” erilaiselta mökillä. Sä olet ihan maagisen kaunis tässäkin kuvassa! Ellen hehkuttaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mökkielämä 💗

A post shared by Jenni Alexandrova (@jenalexandrova) on

Tuttu poseeraus

Jenni on mahtanut ottaa mallia kuvaansa monille tutun seksisymbolin Janina Fryn, 46, vuosikymmenten takaisesta alastonkuvasta.

Siinä Janinan istumatyyli on lähes identtinen Jennin uuden otoksen kanssa. Molemmilla ovat silmät kiinni kasvot käännettynä auringonvaloa kohti ja molemmat istuvat niin, että jalat peittävät lähes koko yläruumiin. Jalkojaan molemmat halaavat, etteivät strategiset paikat vilahda vahingossa kameralle. 

Lue lisää: Takavuosien seksisymboli Janina Fry julkaisi 90-luvun hekumallisen alusvaatekuvan: "Ylivoimainen" - mutta muistatko tämän huikean alastonkuvan Janinasta?! 

Toki Janina on kuvassaan selkeästi hiekkarannalla auringonottotuolin päällä, kun Jenni taas on kotimaisessa mökkimiljöössä.

Janina Fry

Jenni on käyttänyt kameraa mökkilomallaan melko tiuhaan tahtiin, sillä hän julkaisi viikonloppuna innokkaasti useampia kuvia ympärillään olevista näkymistä. Toki hän itse kaunistaa kuvia lisää olemalla niiden keskipisteenä.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

A post shared by Jenni Alexandrova (@jenalexandrova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suomen luonto ❤️

A post shared by Jenni Alexandrova (@jenalexandrova) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »