Paparazzikuvat!
Sara Chafak ja Jeffrey Lawman

Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Uutiset | 25.08.2019 11:02

Hiljattain pitkäaikaisesta poikaystävästään eronnut vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 28, on Seiskan saamien tietojen mukaan ajautunut läheiseen suhteeseen Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Jeffrey Lawmanin, 24, kanssa.

Sara ja Jeffrey viihtyivät hyvin läheisissä tunnelmissa Tampereen Blockfesteillä viime viikonloppuna.

Lue lisää: Romanssihuhuja! Sara Chafak ja Love Island -komistus Jeffrey viihtyvät läheisesti yhdessä – paparazzikuvat Seiskassa!

Sara ja Jeffrey
Sara ja Jeffrey kuvattuna yhdessä Blockfestissä.

– He kävelivät avoimesti käsi kädessä, minkä lisäksi Jeffrey kosketteli Saraa enemmän kuin kaverillisesti. Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa. Olisiko romanssi syttynyt, Blockfesteiltä vinkataan Seiskalle.

Sara ja Jeffrey
Sara ja Jeffrey viettivät koko Blockfestin tiiviisti yhdessä.

Seiskan tietojen mukaan Sara ja Jeffrey tutustuivat toisiinsa kesän alussa, kun he kilpailivat samassa joukkueessa Fort Boyard Suomi -ohjelman kuvauksissa. Saran ja Jeffreyn tiimin kolmas pyörä oli Salatut elämät -sarjasta tuttu Monika Lindeman.

Mahtoiko romanssi siis syttyä jo kyseisissä kuvauksissa?

Lue lisää: Miten Sara Chafak, Hannes Hyvönen, Lotta Näkyvä ja monet muut tutut pärjäävät taistelussa linnakkeen herruudesta? Tässä ovat Fort Boyardin uudet kilpailijat!

Yhdistettiin myös miljonääriin

Sara erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään Tuomas Varesvuosta aiemmin tänä vuonna. Sara ja Tuomas ehtivät seurustella jopa liki 15 vuotta, sillä heidän rakkautensa alkoi 14-vuotiaina. Sara muutti kuitenkin kesän alussa erilleen Tuomaksesta omaan asuntoon Helsingin Punavuoreen.

Lue lisäää: Salattu ero paljastui! Sara Chafak vietti kylpyläloman miljonäärin kanssa!

Sara on eron jälkeen yhdistetty australialaismiljonääri Tony Beigiin, jonka kanssa Sara on viettänyt runsaasti aikaa viime vuosina.

Kaksikko on matkustanut yhdessä ja Tony kävi myös Saran luona Suomessa kesällä.

Lue lisää: Mansikoita ja samppanjaa! Tuomas-rakkaastaan eronnut Sara Chafak vietti viikonlopun Suomessa australialaisen multimiljonäärin kanssa!

Sara, Jeffrey ja Monika
Sara Chafak (vas.), Jeffrey Lawman ja Salkkarit-tähti Monika Lindeman kisasivat samassa joukkueessa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa. Ohjelma esitetään MTV3:lla tänä syksynä.

Ei tykkäyksiä

Sara ja Jeffrey eivät ole tuoneet mahdollista romanssiaan esiin sosiaalisessa mediassa, mutta he seuraavat toisiaan Instagramissa ja he ovat myös julkaisseet kuvan Fort Boyard Suomi -joukkueestaan.

Tykkäyksiä he eivät ole toisilleen juurikaan jakaneet.

Teksti:Emmi Ikonen & Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan lukija & Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!