Katso kuva!
sara chafak

Höyryävän kuuma missikaunotar! Sara Chafak bikineissä hyisessä kelissä – poseeraa seisten lämpimässä paljussa

Uutiset | 07.01.2021 21:01

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 30, julkaisi hemaisevan kuuman bikinikuvan Instagram-tilillään. 

Otoksessa missikaunotar on vetänyt bikiniensä alaosan sivunyörit niin tiukalle, että ne nousevat korkealle hänen lantiolleen.

Sara tuijottaa kuvassa kaukaisuuteen vakavan oloisena, vaikka hänellä vaikuttaisi olevan mukavat oltavat lämpimässä paljussa. Vesi ei kuitenkaan täysin lämmitä häntä, sillä kaunotar seisoo altaassa niin, että hän on melkein kokonaan vedestä pois. 

Hyytävän ilman tarkka viileysaste selviää Saran päivityksen kuvatekstistä, jossa hän kertoo ilman olevan -4 celsiusastetta.

Lue myös: Sosiaalisen median kuvaskandaalin aiheuttanut Sara Chafak raivoaa katutaiteesta: ”V*ttu sotkekaa omaa himaanne” – katso kuva maalauksista!

Kaunottaren pitkä tumma tukka on vedetty otoksessa tiukalle nutturalle pään taakse, ja se näkyy sumuisessa kuvassa vain altaan sinisten valojen loisteessa. Valot valaisevat otoksessa ilmassa olevan vesihöyryn, joka huokuu kaunottaren ympärillä hyvin maagisen näköisenä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak)

Suhde paljastui

Seiska uutisoi Saran uudesta suhteesta Love Island -komistuksen Jeffrey Lawmanin kanssa vuonna 2019, kun pariskunnasta julkaistiin yhteiskuvia.

Lue myös: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Sara ja Jeffrey myönsivät lopulta seurustelun heidän lomaillessaan Turkissa lokakuun alussa vuonna 2020.

Sekä Sara että Jeffrey julkaisivat tuolloin omissa videotarinoissaan vastauksia kysymyksiin, joita heidän seuraajansa ovat lähettäneet heille. Saralta kysyttiin, onko missikaunotar sinkkumarkkinoilla, ja Sara vastasi kysymykseen kieltävästi. 

Myös Jeffrey paljasti olevansa parisuhteessa. Häneltä kysyttiin, kuka on Jeffreyn paras ystävä, johon tosi-tv-tähti vastasi: "siskoni, äitini ja tyttöystäväni".

Lue myös: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman myönsivät vihdoinkin seurustelun! Hempeilevät lemmenlomalla Turkissa - kuvat!

20200228, Helsinki. Farmi Suomi -ohjelman kilpailijat esittäytyivät lehdiställe ravintola Zetorissa. Kuvassa Sara Chafak.
Missikaunotar Farmi Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa helmikuussa 2020 Helsingissä. Kuva Timo Korhonen


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!