fbq
Jukka Hilden

Duudsonit-tähdeltä töitä hakenut suomalainen Jane katuu yhteistä yötä – ”Jukka Hildén käyttäytyi epäammattimaisesti”

Kolmekymppinen suomalaisnainen paljastaa Seiskalle, että Duudsonit- ryhmän keulahahmo Jukka Hildén, 40, pyysi hänet toissa kesänä kotiinsa ja vietti kuuman yhteisen yön. Duudsonit-vilpertin Chachi-rakas ei ollut tuolloin kotona.

– Jukka riisui itsensä keittiössä ja ilmestyi eteeni alasti, nainen avautuu Seiskan kohutilityksessä.

”Alaston Jukka Hildén ilmestyi eteeni!” Suomalaisnainen vietti yhteisen yön Duudsonit-tähden kanssa – kohutilitys Seiskassa!

Jukka Hildénin kanssa läheiseen kanssakäymiseen päätynyt suomalaisnainen ei halua esiintyä tässä jutussa omalla nimellään, joten kutsumme häntä ”Janeksi”.

– Otin Jukkaan yhteyttä Facebookin kautta elokuussa 2017. Kerroin hänelle, että olen muuttamassa Los Angelesiin ja etsin töitä. Yhteinen tuttava suositteli minulle, että olisi hyvä tutustua Jukkaan. Meidän alamme liittyivät läheisesti toisiinsa, Jane kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Alastonkuvia ja eroottisia viestejä! Jukka Hildénin ja Janen yhteydenpito jatkui yhteisen yön jälkeen – ”Ei muistanut, että olen suomalainen”

Seiska on nähnyt Jukan ja Janen väliset viestit. Viesteissä Jane pyytää Jukkaa toistuvasti bisneslounaalle. Jukka ei kiireisiinsä vedoten saa tapaamista sovittua, kunnes yllättäen ilmoittaa Janelle illalla seitsemäs kesäkuuta 2018, että drinkit illallistapaamisen jälkeen voisi onnistua.

– Olin tämän viestin saatuani jo valmiiksi ulkona ystävättäreni kanssa, niin päätin suostua Jukan tarjoukseen.

– Häpeän päätöstäni, sillä työasiat pitää hoitaa päiväsaikaan, eikä niitä pidä mennä hoitamaan drinkeille. Jos joku sellaista ehdottaa, niin hälytyskellojen pitäisi soida.

Jane sanoo katuvansa omaa toimintaansa.  – Täällä Jenkeissä pitää joskus olla flirttiä mukana, kun tavataan ihmisiä. Jos olisin ollut selvin päin, niin tätä ei olisi tapahtunut.
Jane sanoo katuvansa omaa toimintaansa.  – Täällä Jenkeissä pitää joskus olla flirttiä mukana, kun tavataan ihmisiä. Jos olisin ollut selvin päin, niin tätä ei olisi tapahtunut.

Jane korostaa sitä, ettei väitä joutuneensa esimerkiksi rikoksen uhriksi, vaan oli Jukan kanssa omasta tahdostaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Chachi-rakas poissa kotoa! Näin suomalaisnainen päätyi viettämään yhteisen yön Jukka Hildénin kanssa – ”Häpeän päätöstäni!”

Jane kertoo katuvansa Jukan kanssa viettämäänsä yötä.

Yhteisen yön jälkeen Jane on tavannut Jukan kerran. – Jukka ja Chachi olivat suurlähettilään järjestämässä tilaisuudessa. Kävelin heidän ohi, mutta Jukka ei tainnut edes tunnistaa minua, Jane pohtii.
Yhteisen yön jälkeen Jane on tavannut Jukan kerran. – Jukka ja Chachi olivat suurlähettilään järjestämässä tilaisuudessa. Kävelin heidän ohi, mutta Jukka ei tainnut edes tunnistaa minua, Jane pohtii.

– Oikeastaan voin vain syyttää itseäni tuosta tilanteesta, sillä käyttäydyin kuin idiootti. Pian tämän illan jälkeen lopetin alkoholin käytön kokonaan, Jane sanoo.

– Pidän kuitenkin myös Jukan toimintaa hyvin epäammattimaisena. Ei hänellä ollut aikomustakaan edesauttaa minua työasioissa, vaan hän halusi vain huvitella kanssani. Mielestäni hän käytti asemaansa väärin.

Jukka on myöhemmin kertonut useissa eri haastatteluissa ajautuneensa kyseisen kesän jälkeen ”valtavaan burnoutiin”.  

Seiska tavoitti Jukan, joka ei halunnut kommentoida asiaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy