Jukka Hilden

Alastonkuvia ja eroottisia viestejä! Jukka Hildénin ja Janen yhteydenpito jatkui yhteisen yön jälkeen – ”Ei muistanut, että olen suomalainen”

Uutiset | 03.11.2020 06:46

Seiska julkaisi viime viikolla suomalaisnaisen kohutilityksen, jossa hän kertoi päätyneensä viettämään yhteisen yön Duudsonit-ryhmän keulahahmo Jukka Hildénin, 40, kanssa Los Angelesissa kaksi vuotta sitten.

Lue lisää: ”Alaston Jukka Hildén ilmestyi eteeni!” Suomalaisnainen vietti yhteisen yön Duudsonit-tähden kanssa – kohutilitys Seiskassa!

Jukka Hildénin kanssa läheiseen kanssakäymiseen päätynyt suomalaisnainen ei halua esiintyä tässä jutussa omalla nimellään, joten kutsumme häntä ”Janeksi”.

– Otin Jukkaan yhteyttä Facebookin kautta elokuussa 2017. Kerroin hänelle, että olen muuttamassa Los Angelesiin ja etsin töitä. Yhteinen tuttava suositteli minulle, että olisi hyvä tutustua Jukkaan. Meidän alamme liittyivät läheisesti toisiinsa, Jane kertoo.

Los Angelesissa syntynyt Jane on varttunut Suomessa. Janen mukaan hän yritti saada töitä Jukan kautta. – Ystäväni sanoi, että Jukkaan olisi hyvä tutustua, Jane muistelee.
Los Angelesissa syntynyt Jane on varttunut Suomessa. Janen mukaan hän yritti saada töitä Jukan kautta. – Ystäväni sanoi, että Jukkaan olisi hyvä tutustua, Jane muistelee.

Seiska on nähnyt Jukan ja Janen väliset viestit. Viesteissä Jane pyytää Jukkaa toistuvasti bisneslounaalle. Jukka ei kiireisiinsä vedoten saa tapaamista sovittua, kunnes yllättäen ilmoittaa Janelle illalla seitsemäs kesäkuuta 2018, että drinkit illallistapaamisen jälkeen voisi onnistua.

– Olin tämän viestin saatuani jo valmiiksi ulkona ystävättäreni kanssa, niin päätin suostua Jukan tarjoukseen.

– Häpeän päätöstäni, sillä työasiat pitää hoitaa päiväsaikaan, eikä niitä pidä mennä hoitamaan drinkeille. Jos joku sellaista ehdottaa, niin hälytyskellojen pitäisi soida.

Jane korostaa sitä, ettei väitä joutuneensa esimerkiksi rikoksen uhriksi, vaan oli Jukan kanssa omasta tahdostaan.

Lue lisää: Chachi-rakas poissa kotoa! Näin suomalaisnainen päätyi viettämään yhteisen yön Jukka Hildénin kanssa – ”Häpeän päätöstäni!”

Seinillä Chachin kuvia

Jane kertoo myöhemmin huomanneensa, että seinillä oli Jukasta ja Chachista yhteiskuvia.

– Ne olivat sellaisissa hyvin tyttömäisissä raameissa. Lähdin Jukan luota aikaisin aamulla, koska minulla oli töitä. Emme nukkuneet yhtään, vaan myös puhuimme tosi syvällisiäkin juttuja.

Jane sanoo katuvansa omaa toimintaansa.  – Täällä Jenkeissä pitää joskus olla flirttiä mukana, kun tavataan ihmisiä. Jos olisin ollut selvin päin, niin tätä ei olisi tapahtunut.
Jane sanoo katuvansa omaa toimintaansa.  – Täällä Jenkeissä pitää joskus olla flirttiä mukana, kun tavataan ihmisiä. Jos olisin ollut selvin päin, niin tätä ei olisi tapahtunut.

Palattuaan töistä hän jatkoi viestittelyä Jukan kanssa. Hyvin eroottissävyisissä viesteissä pari kävi läpi edellisyön tapahtumia. Jane lähetti Jukalle hyvin provosoivia viestejä. Hän muun muassa lähetti itsestään alastonkuvan Jukalle ja kysyi, voisiko Duudsoni tulla pesemään hänen selkänsä.

– Jukka ei ollut kuulemma nukkunut yhtään. Hän kirjoitti minulle englanniksi eikä tuntunut muistavan, että olen suomalainen, Jane hymähtää.

– En mennyt Jukan luokse uudestaan. Sitten sain seuraavana päivänä Jukalta viestin, jossa hän toivotti minulle hyvää kesää ja ilmoitti blokanneensa minut, ettei tulisi mitään ongelmia. Ihmettelin tätä kovasti.

Seiska tavoitti Jukan, joka ei halunnut kommentoida asiaa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!