fbq

Anna-Maija Tuokko tunnustaa intohimonsa – kärähti kesällä aviomiehelleen: ”Kuvittelin, ettei puolisoni ymmärtäisi”

Anna-Maija Tuokko viihtyy vapaa-ajallaan laaturavintoloissa ja luksusliikkeissä.

Näyttelijä Anna-Maija Tuokon, 42, kalenteri on totutusti täynnä merkintöjä. Hänet nähtiin alkuvuodesta elokuvateattereissa Skimbagirls-komediassa sekä Helsingin Kaupunginteatterin supersuositussa näytelmässä Fanny ja Alexander.

Hiljattain hän sai paketoitua komediasarja Onnelan 6. tuotantokauden kuvaukset. Syksyllä on luvassa ainakin neljä yhteiskonserttia Mikko Leppilammen kanssa. Kaksikko esiintyy yhdessä Kymin ja Turun sinfoniaorkestereiden kanssa.

– Kaksi konserttia on Kotkassa ja kaksi Turussa. Ja jännä ajatella, että Onnelaa on tehty jo kuusi tuotantokautta! Se taitaa olla ikuinen kesätyöni, Anna-Maija naurahtaa Seiskalle huippuravintola Le Ankan avajaisissa Helsingissä.

Anna-Maija Tuokko viihtyy vapaa-ajallaan laaturavintoloissa ja luksusliikkeissä.
Anna-Maija Tuokko viihtyy vapaa-ajallaan laaturavintoloissa ja luksusliikkeissä.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

”Olen luksushaukka”

Työkiireiden vastapainoksi Anna-Maija pitää hemmottelusta. Hän tunnustaa mieltyneensä prameaan tyyliin ja laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon. Tyylikkään uutuusravintolan avajaisetkaan eivät jääneet näyttelijältä väliin.

– Rakastan hyviä ravintoloita ja tykkään myös vaatteista sekä muodista. Olen myös totta puhuen vähän sellainen luksushaukka. Tykkään luksustuotteista mutta olen myös aika hyvä tekemään arjesta juhlaa.

– Jos olisin rikas, niin ostaisin kaikenlaisia ökylaukkuja suoraan myymälöistä. On minulla nytkin useampia luksustuotteita, mutta ostan niitä monesti netistä käytettynä. Sieltä niitä saa vähän parempaan hintaan, Anna-Maija tietää.

Helmi-Leena Nummelan huikea halkio loksautti leuat Hyvinkäällä – upeassa iltapuvussa sädehtinyt tähtinäyttelijä suhteestaan: ”Rakkaus on ihana asia”

Kari sai selville

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Anna-Maija kuitenkin huomauttaa hemmottelevansa itseään luksustuotteilla vain silloin tällöin. Osa hankkimisen viehätystä on nettikauppojen selaaminen ja laadukkaiden tuotteiden löytäminen sopuhintaan.

Toimittajan kommentti: Pääsin etukäteen katsomaan Aki Kaurismäen uutuuselokuvan – tällainen on maailmalla hehkutettu Kuolleet lehdet

Sopuhinta voi tosin olla suhteellinen käsite. Niin tai näin, mutta näyttelijä-ohjaaja Kari Heiskasen, 68, kanssa naimisissa oleva näyttelijä tekee omilla rahoillaan mitä lystää.

– Se on just näin. Tosin kuvittelin, että kun ostan jotain, niin puolisoni ei ymmärtäisi mitä ne maksavat. Tänä kesänä sitten selvisi, että kyllä hän ymmärtääkin. Mutta ostan kaiken omalla rahalla, Anna-Maija naurahtaa.

Anna-Maija ja Kari ovat viihtyneet jo vuosia yhdessä.
Anna-Maija ja Kari ovat viihtyneet jo vuosia yhdessä.