fbq
HaastatteluBachelor-Sonja avoimena: Tähän hänen ja Timon suhde todellisuudessa kaatui
Bachelor-Sonja avoimena: Tähän hänen ja Timon suhde todellisuudessa kaatui

Bachelorista tuttu Timo kertoi aiemmin Katsolle, että he päättivät yhdessä erota, eikä siihen liittynyt hänen mukaansa draamaa. Yksi vaikuttava tekijä oli se, että kaksikon piti salailla yhdessäoloaan. Sonja on tästä samaa mieltä.

- Salailu oli tosi raskasta. Uskon kuitenkin yhä edelleen, että jos olisin tavannut itselleni aivan täydellisen unelmien ihmisen, jonka kanssa olisi klikannut ihan satasella, niin ei se salailu ehkä silloin olisi ollut este. 

Lue myös: Näin kävi Bachelor-Timon ja Sonjan suhteelle kuvausten jälkeen: "Onhan se pirun vaikeaa..."

- Mutta koska lähdimme ihan rauhallistesti tunnustelemaan suhdettamme, emmekä päässeet hehkuttamaan jutusta esimerkiksi läheisille kavereillemme, niin kyllä se tosi paljon vaikutti. Puoli vuotta on pitkä aika salailla. Jos joku tätä epäilee, niin lähetän sellaisen kehotuksen kaikille, että yrittäkää itse tapailla ihmistä niin, ettette puoleen vuoteen kerro kenellekään. Ei ole helppoa, Sonja nauraa.

Sonja tiivistää eron syyksi sen, etteivät heidän tunteensa Timon kanssa lopulta syventyneet yrityksestä huolimatta sen enempää.

Lue myös: Bachelor-Timo avautuu tukalasta tilanteestaan sarjan kuvauksissa: Jouduin esittämään roolia

Ei merkittävää eripuraa

Sonja kertoo, että he ovat Timon kanssa pystyneet asiallisesti keskustelemaan suhdeasioista.

- Olemme kuunnelleet toisiamme puolin ja toisin hyvässä hengessä. Emme ole loukanneet toisiamme millään tavalla.

- Toki olemme kummatkin aika voimakkaita persoonia, ja on voinut tulla jotain sanomisia ja erimielisyyksiä, mutta ei mitään merkittävää, Sonja muotoilee.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, onko hänellä jo uusi nainen: "Ehkä viikon päästä..."

Bachelor

Toista todellisuudessa

Bachelor-kaunotar avautuu myös siitä, vastasiko televisiossa annettu kuva Timosta ja hänestä todellisuutta.

- On pakko rehellisesti sanoa, että ei. Muun muassa meidän välisemme kemia ja jutut treffeiltä eivät näkyneet sillä tavalla katsojille. Tämä on omaa spekulaatiotani, mutta tuntuu, että sain todella paljon huomiota, aikaa ja treffejä reissussa. Jos olisi haluttu näyttä kaikki hauskuus ja hyvyys, mitä meidän välillämme oli, loppuvalinta olisi ollut entistäkin selkeämpää.

- Tuntuu, että ruudulla on näytetty jotenkin vaisumpi pintaraapaisu minusta ja Timosta, ettei se näyttäisi siltä, mitä se oikeasti oli, Sonja pohtii.

Timon mukaan esimerkiksi kaksikon välinen huumorikin meni katsojilta sivu suun. Sonja sanoo olevansa samaa mieltä.

- Siitä olemme yhdessä paljon keskustelleet jälkikäteen, ja vähän harmitelleetkin. Matkamme ei näytä ihan siltä, mitä olemme yhdessä kokeneet, hän huokaa.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, oliko kellään muulla naisella edes mahdollisuuksia häneen: ”Minun ja Sonjan tilanne oli selvin”'

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

21.05.2022 12:15 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: Henryk Björkström

Seuraa meitä somessa