fbq
TVNäin kävi Bachelor-Timon ja Sonjan suhteelle kuvausten jälkeen: "Onhan se pirun vaikeaa..."
Näin kävi Bachelor-Timon ja Sonjan suhteelle kuvausten jälkeen: "Onhan se pirun vaikeaa..."

Timo on kehunut, että hänellä ja Sonjalla muodostui syvä yhteys jo hyvin pian kuvausten alettua, ja se kesti loppuun saakka.

Lue myös: Bachelor-Timo teki lopullisen valinnan: ”Varmasti on mahdollisuus myös rakkauteen”

Timo kuitenkin paljastaa Katsolle, ettei suhde kestänyt romanttisessa mielessä syksyllä 2021 Kreikassa tehtyjen kuvausten jälkeen.
– Me olemme tosi hyviä ystäviä Sonjan kanssa. Muutaman kuukauden olimme yhdessä. Onhan se pirun vaikeaa, kun ei voi käydä missään yhdessä, koska emme voineet näyttäytyä yhtään missään. Päätimme, että olemme kavereita, hän kertoo.

Timo kertoo olevansa Sonjan kanssa edelleen paljon tekemisissä ja viestittelevänsä tämän kanssa usein.
– Tsemppaamme toisiamme elämässä ja kaikissa haasteissa. En missään nimessä halua menettää noin ihanaa ihmistä elämästäni, Timo huomauttaa.

Hän myöntää, että parisuhteen loppumiseen vaikuttivat muutkin asiat kuin sen salailu, mutta hän ei halua avata asiaa enempää.
– Se on meidän yksityisjuttuja. Sanotaan näin, että ei todellakaan ollut mitään draamaa. Yhdessä päätimme asiasta. Olihan siinä joitakin muitakin pikkujuttuja, mutta en missään nimessä halua antaa sellaista kuvaa, että olisi ollut jotain draamaa. 

Toiveiden kariutuminen rakkaussuhteesta oli kummallekin osapuolelle toki pettymys.
– Molemmat olimme kuitenkin myös sitä mieltä, että toinen on mahtava ihminen ja pysyy elämässä. Jos toinen meistä olisi ollut tosi vihainen ja sanonut, että ei nähdä enää koskaan, niin sittenhän se olisi harmittanut enemmän, Timo muotoilee.

Sonjasta hänellä on pelkästään hyvää sanottavaa. 
– Sonja on tosi empaattinen ja kultainen ihminen. Jokainen tarvitsee yhden Sonjanlaisen ihmisen elämäänsä. Että voi jutella mistä vain, ja toinen aina auttaa ja tsemppaa. Oli tilanne mikä vain, voimme aina soittaa toisillemme. Siinä on sellainen yleinen lämpö ja luottamus. Hänestä hohtaa lämmin sielu. Aistin sen tosi nopeasti. Hän on tosi herkkä ja ihana ihminen. Hän ansaitsee jatkossakin ihmisen, joka ei käytä hyväkseen hänen herkkyyttään ja lämpöään. 

Lue myös: Bachelor-Tuomas valitsi lopulta mustan hevosen: ”Oon ihastunut häneen”

Bachelor 2022 katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

17.05.2022 22:05 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa