fbq
TVBachelor-Timo paljastaa, oliko kellään muulla naisella edes mahdollisuuksia häneen: ”Minun ja Sonjan tilanne oli selvin”
Bachelor-Timo paljastaa, oliko kellään muulla naisella edes mahdollisuuksia häneen: ”Minun ja Sonjan tilanne oli selvin”

Bachelor-kauden päätteeksi saatiin tietää, että Timo valitsi odotetusti Sonjan, mutta rakkaussuhde ei kestänyt kuvausten jälkeen muutamaa kuukautta pidempään. 

Timo alkoi jo kauden alkuvaiheessa valita usein yksilötreffeille Sonjan, eivätkä kaikki muut päässeet treffeille ollenkaan, mikä herätti närääkin naisten keskuudessa. 

Timon ja Sonjan välillä oli syvä yhteys jo alkumetreiltä saakka, ja Timo myöntää nyt, ettei hänen tarvinnut miettiä lopullista valintaansa.
– Minun ja Sonjan tilanne oli kaikista selvin minulle, eli kyllä minä sen tiesin, ja Hennakin on sanonut, että hän sen tiesi, mutta toivoi totta kai, että valinta olisi ollut toinen, Timo sanoo.

Hän muistuttaa kuitenkin, että hänelle oli hyvin vaikea paikka antaa pakit Hennalle.
– Se oli tosi paskamainen tilanne. Tiesin, että se satuttaa häntä tosi paljon. Mutta hyvin hän sen otti. Olemme edelleen hyvissä väleissä. Ehkä hän näki sen minun ja Sonjan välisen yhteyden.  

Lue myös: Näin kävi Bachelor-Timon ja Sonjan suhteelle kuvausten jälkeen: "Onhan se pirun vaikeaa..."

Bachelor

Timon mukaan hänen ja Sonjan treffit näyttivät tv:ssä hyvin erilaisilta kuin ne todellisuudessa olivat, ymmärrettävistä syistä. 
– Ne deitit olivat tosi paljon kivempia miltä ne tv:stä näyttivät. Ne on varmasti haluttu leikata niin, ettei ole yhtä liian selkeää suosikkia. Treffimme olivat tv:ssä jopa vähän jäisen näköisiä, vaikka oikeasti me tulimme tosi hyvin toimeen ja meillä oli ihan oma huumori. Juttumme olivat aika rajujakin, ja se oli jatkuvaa flirttailua. Huumorimme ei välttämättä ollut ihan tv:hen sopivaa. 

Timo kertoo aluksi suunnitelleensa, että hän antaa aikaansa kaikille naisille tasapuolisesti, mutta tuli toisiin ajatuksiin.
– Olen sellainen ihminen, että tiedän heti, onko tästä johonkin vai ei. Alussa juttelin kaikkien kanssa aika tasaisesti, mutta koska olen sitä ihmistyyppiä, että tiedän nopeasti, hyvin nopeasti huomasin, että olen tosi erilainen tiettyjen ihmisten kanssa ja että siellä on muutama ihminen, jotka voisivat olla minulle sopivia. Halusin panostaa niihin, joissa oli potentiaalia, hän perustelee.

Lue myös: Bachelor-Tuomaksen ja Hannan suhde koki mahalaskun: ”Ilman kameraa kemia puuttui”

Timo ei usko, että hänen ajatuksensa olisivat muuttuneet siitä, että hän olisi vienyt treffeille niitä naisia, joiden hän ei uskonut olevan tyyppiään.
– Koen, että ehdin jutella heidän kanssaan tarpeeksi, että tiesin, että okei, ollaan aika erilaisia tai että tämä ihminen kolahtaa. Tuomas deittaili enemmän tasaisesti kaikkia, mutta minä taas ajattelin, että jos olisin deittaillut kaikkia, niin en olisi saanut kenestäkään hyvää kuvaa, vaan kaikista olisi jäänyt laimea kuva.

– Kun panostin tiettyihin, niin tunteet olivat vahvempia. Nämä kaksi naista, heille ehti syntyä vahvempia tunteita, koska annoin heille aikaani. 

Bachelor

Timo on nähnyt, että jotkut pudonneista naisista ovat varsinkin alkukaudesta lausuneet kitkeriäkin kommentteja hänestä Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmassa. 
– Se on ymmärrettävää, mutta toivoisin, että tilanne osattaisiin nähdä myös minun silmin. Totta kai ymmärrän, että harmittaa, mutta en sitten tiedä, onko telkkarissa sen purkaminen ehkä oikea paikka. Tiettyjä tilanteita on käynyt, eikä kukaan meistä ole täydellinen. 

Hän sanoo keskustelevansa jatkossakin mielellään kaikkien osallistujien kanssa ja käyvänsä läpi asioita, jotka ovat mahdollisesti jääneet vaivaamaan.
– Olen ehdottomasti aina valmis keskustelemaan kaikesta. En ole sellainen ihminen, että kellään jäisi mitään hampaankoloon minun tekemisistä. Ennemmin puhutaan ja sitä kautta lähdetään sopimaan. 

Lue myös: Yksi naisista kysyy Bachelor-Timolta suoraan, onko tämä kiinnostunut – järkyttyy tylystä vastauksesta

Bachelor 2022 -kausi katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa. 

 Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

18.05.2022 07:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa