Viranomaiset kiinnostuivat Hans Välimäen illallisista – huippukokki hankki kotiinsa anniskeluluvat!

Uutiset | 11.09.2018 17:03

Keittiömestari Hans Välimäki, 48, täräytti elokuussa uutispommin, kun ilmoitti lähtevänsä legendaarisesta ravintola Palacesta ja perustavan oman ravintolan.

Lue lisää: Oho, huippukokki Hans Välimäki lähti yllättäen ravintola Palacesta: Syyni ovat itsekkäät!

Syksyllä avattavan uuden ravintolan valmistelutyöt ovat jo pitkällä. Remontin lisäksi Hans alkaa pian valmistautua tuleviin illallisiin kokkijoukkueensa kanssa.

– Aloitamme eräänlaisen harjoitusleirin syys-lokakuussa. Treenaamme annoksia ja käymme läpi reseptiikkaa, että olemme valmiita avaukseen. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tarvitsen treeniä, Hans myöntää.

Hans ja hänen Maria-vaimonsa ovat järjestäneet fine dining -illallisia kotonaan Helsingin keskustassa. – Jatkoa saattaa olla luvassa, Hans vinkkaa.
Hans ja hänen Maria-vaimonsa ovat järjestäneet fine dining -illallisia kotonaan Helsingin keskustassa. – Jatkoa saattaa olla luvassa, Hans vinkkaa.

Lue myös: Huippukokki Hans Välimäkin kova ratkaisu – hyvästeli Michelin-tähdet: ”Ne ovat kuin aikuisten McDonald’seja!”

Hans huomasi harjoitusillalliset käteväksi myös ennen Palacen avaamista. Tuolloin hän järjesti ennakkoon kolme 12 hengen illallista kotonaan. Tempaukseen liittyy hauska tarina.

– Kun illallisista kerrottiin julkisuudessa, aluehallintovirastosta otettiin yhteyttä. Tarkastaja halusi tietää, otammeko tarjoiluista rahaa. Kun myönsin näin olevan, paljastui, että laki edellyttää anniskelulupaa. Niinpä hankimme kotiini anniskeluluvat kolmeksi illaksi.

Lue myös: Legendaarisen ravintola Palacen yllättäen jättänyt Hans Välimäki vakuuttaa: En jättänyt savuavia raunioita!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!