fbq
Viikon Kääk!-juorut: Tuure Boelius popitti öky-Mersullaan, mutta mitä teki Kalle Palander tai Tarja Halonen? Kuvat! | Seiska
Uutiset
09.08.2020 21:06
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukijan kuvat
Tuure Boelius
Viikon Kääk!-juorut: Tuure Boelius popitti öky-Mersullaan, mutta mitä teki Kalle Palander tai Tarja Halonen? Kuvat!
Uutiset
09.08.2020 21:06
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukijan kuvat

MURISUTTI ÖKY-MERSUA!

tuure

Tubettaja-muusikko Tuure Boelius käänsi katseita viime keskiviikkona pääkaupungin kaduilla Mercedes-Benzin avoautolla ajellessaan.

tuure

– Poppi soi ja moottori murisi, kun Tuure kurvaili Rautatientorin tuntumassa. Komea on auto, Seiskalle supistaan.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Tuure Boelius joutui poliisin puhutteluun – kuva!

TALLUSTELI TORNIOSSA!

gordon

Miljonäärikokki Gordon Ramsayn Suomen-seikkailut jatkuivat. Aiemmin Oulussa viihtynyt tulisieluinen skottitähti ikuistettiin viime maanantaina Torniossa.

gordon

– Hän oli sikäli yllättävissä merkeissä, että poistui urheiluliikkeestä turvamiestensä kanssa, Perämeren perukoilta kerrotaan.

Lue myös: Gordon Ramsayn turvamiehet raivostuivat! Oululaisnainen otti salakuvan naisten ympäröimästä miljonäärikokista – ”Sitä virhettä ei olisi kannattanut tehdä”

HERÄTTI IHASTUSTA!

Lentoemäntänä työskentelevä kohukaunotar Maisa Torppa keräsi kiitosta Finnairin iltapäivälennolla Rovaniemeltä Helsinkiin viime maanantaina.

maisa torppa

– Hän rauhoitteli ihanasti pahasta lentopelosta kärsinyttä matkustajaa, joka itkeskeli. Maisa hoiti homman hienosti, yläilmoista kehaistaan.

Lue myös: Maisa Torppa yhä sairaalassa - ystävä kertoi Maisan tilanteesta: "Hän on huonossa kunnossa!"

KESKUSTELI KUKISTA!

Presidentti Tarja Halonen nähtiin maanantaina toriostoksilla Helsingin Hakaniementorilla.

Tarja Halonen

– Katsoin, että ohhoh, sehän on itse presidentti! Reipas Tarja rupatteli kukkamyyjän kanssa kukkasista. Myös salaatit näyttivät kiinnostavan, Hakiksesta huhuillaan.

Lue myös: Lemmikkieläinten suosio kasvaa huimasti! Eläinrakas presidentti Tarja Halonen: Toivottavasti kasvattavat ihmisiä kärsivällisyyteen! 

ALPPITÄHTI JUHLATUULELLA

Kalle Palander bongattiin äskettäin juhlatunnelmista Mikkelin suunnasta.

Kalle Palander

– Kalle oli viettämässä iltaa Wilhem-yökerhossa. Hänellä näytti olevan todella hauskaa, ja juhlinnan ohessa hän nauratti paikallisia daameja. Kalle kuitenkin poistui yksin ravintolasta ennen valomerkkiä, Mikkelistä supistaan.

Lue myös: Sylikaupalla kaljaa ja lonkeroa! Kalle Palander ja Toni Nieminen hakivat bile-eväät illanviettoon Torniossa – kuvat!

PULIKOI YLIAJALLA!

jarno

Duudsoneista tuttua Jarno Laasalaa paheksuttiin viime viikon tiistaina helsinkiläishotelli Clarionin uima-allasosastolla.

jarno

– Jarno pulikoi sekä illalla että aamulla parikymmentä minuuttia pidempään kuin olisi ollut luvallista. Välillä hän jopa käytti aikaa räpsimällä kuvia! Siivoojat saivat odotella hänen poistumistaan hyvän tovin, Seiskalle äristään.

Lue myös: Duudsoneista tuttu Jarno Laasala avautuu avioeron jälkeisestä toipumisprosessista Anna-lehdelle: On vapauttavaa myöntää, että olen heikko ja rikki

PÖLPÖTTI PALJAIN JALOIN!

robin

Kansainvälistä poppia purkittava Robin Packalen nähtiin hiljattain veneilemässä Turun Ruissalossa.

robin

– Robin hyppäsi isolta jahdilta laiturille pölisemään puhelimeen. Hän käppäili paljain jaloin edestakaisin ja siemaili samalla mallasjuomaa, saaristosta supatellaan.

Lue myös: Turun yössä raivonnut Robin hermostui jokilaivalla – kuvat!

UNOHTI SEURALAISENSA!

Yökerhomogulina muistettava Sedu Koskinen vietti viime viikon keskiviikkoiltaansa Tallinnassa.

sedu

Luksusravintolassa viihtynyt Sedu näytti unohtaneen kokonaan upean virolaisseuralaisensa. Daami jäi kakkoseksi, kun Sedu sometti ja siemaili konjakkia!

Lue myös: Järjestyksenvalvoja puuttui asiaan! Sedu Koskinen yritti puikahtaa jäähalliin pelaajien ovesta – kuva!

SANNA SANOI TAHDON!

Pääministeri Sanna Marin (sd.) meni naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä Markus Räikkösen kanssa.

Sanna Marin

16 vuotta yhdessä olleen pariskunnan häitä juhlittiin lauantaina Kesärannassa. Sanna kävi viime viikolla shoppailemassa.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marinin jymy-yllätys: meni salaa naimisiin Markus-rakkaansa kanssa viikonloppuna: "Kiitos, että olet vierelläni" - upeat kuvat!

NAURATTI NAISIA!

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen oli lauantaina viihteellä Seinäjoella.

toni nieminen

– Kohukotka viihtyi samassa baarissa myös perjantaina. Lauantaina Tonin seuraan hakeutui pari näyttävää blondia, jotka kikattivat kovasti hänen jutuilleen, lakeuksilta laverrellaan.

Lue myös: Toni Nieminen elämänsä myllerryksistä: ”Itseänikin välillä ihmetyttää!”

LASTASI LONKEROA!

Jääkiekon MM-kultasankari Marko ”Mörkö” Anttila ikuistettiin viikonloppuna Porissa kuntoilupuuhissa.

marko

– Ei tosin tällä kertaa lätkän parissa vaan supermarketissa! Mörkö nimittäin lastasi leuka turvoksissa lonkerolaatikkoa mukaansa, Satakunnasta hihitellään.

Lue myös: Mörkö kohtasi Mörön! Kiekkosankari Marko Anttila vietti perhepäivää Muumimaailmassa – kuva!

VÄÄNSIVÄT VAKAVINA!

Hyvinvointi- ja yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm keräsi kiinnostuneita katseita hiljattain Tampereen Laukontorilla.

Jutta Larm

– Ilmeisesti kahvittelemassa olleella pariskunnalla kuului olevan kovin vakavat keskustelut meneillään. Onneksi eivät sentään riidelleet, Hämeestä huokaistaan.

Lue myös: Jutta Larm sisusti kotinsa heinällä ja kaislalla – kuvat miljoonalukaalista!