fbq
Uutiset
17.06.2020 11:16
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Jarno laasala
Duudsoneista tuttu Jarno Laasala avautuu avioeron jälkeisestä toipumisprosessista Anna-lehdelle: On vapauttavaa myöntää, että olen heikko ja rikki
Uutiset
17.06.2020 11:16
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Duudsoneiden Jarno Laasala, 40, on eronnut Hanne-vaimostaan keväällä. Ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, ja he ehtivät olla yhdessä kaksi vuosikymmentä.

Lue lisää: Sokkiero! Duudsonien Jarno Laasalan ja Hanne-vaimon liitto ohi 20 yhteisen vuoden jälkeen 

Jarno on kokenut kovia viime vuosina muutenkin. Keväällä 2017 hänellä todettiin ihosyöpä. Lisäksi Jarno on kertonut kärsineensä burnoutista. Joulukuussa 2018 Jarno kertoi somessa kokeneensa riittämättömyyden tunteita ja stressiä.

Duudsonit-tähti julkaisi toukokuussa rehellisen avautumisvideon YouTube-kanavallaan, jossa kertoi, että päätös avioerosta tehtiin jo alkuvuodesta.

Lue myös: Jarno Laasalan avioero ollut vireillä jo pitkään – julkaisi tunteikkaan videon: Hän ei ole enää siinä ja se todella sattuu!

"Tuskallinen prosessi"

Jarno avautuu avioerostaan Anna-lehden haastattelussa. Hän kertoo arvostavansa avoimuutta. Tunteiden näyttäminen ja niistä puhuminen on rohkeaa. 

- Some-maailmassa jaetaan yleensä vain kaikkea kaunista ja ihanaa. Se antaa kovin yksipuolisen kuvan elämästä. Olen halunnut jakaa myös huonoja hetkiäni, jotta muutkin uskaltaisivat puhua vaikeuksistaan ja näyttää heikkouksiaan. Rohkeutta ei ole padota tunteitaan sisälle, rohkeutta on päästää ne ulos. Silloin ne eivät enää ahdista ja kuormita.

Avioeron jälkeen oloa on helpottanut se, että hän on myöntänyt tuntevansa itseään heikoksi tällä hetkellä.

- Yllättäen onkin vapauttavaa, kun voi myöntää, että olen heikko ja rikki. Vasta kun ihminen suostuu kohtaamaan kipeimmät tunteensa, hän voi muuttua ja kasvaa.

Jarno haluaa antaa itsellensä ainakin vuoden toipuakseen avioerosta.

- On äärimmäisen tuskallinen prosessi luopua ihmisestä, jonka kanssa on uskonut viettävänsä loppuelämän. Eikä rakkaus mihinkään katoa, se vain muuttaa muotoaan. Joskus suurinta rakkautta on lakata yrittämästä ja päästää irti. Se on se kohta, jossa voi kasvaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »