fbq
Uutiset
06.08.2020 11:10
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Maisa Torppa
Maisa Torppa yhä sairaalassa - ystävä kertoi Maisan tilanteesta: "Hän on huonossa kunnossa!"
Uutiset
06.08.2020 11:10
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Kohukaunotar Maisa Torppa, 29, lisäsi pysähdyttävän kuvapäivityksen Instagramiinsa tiistaina 4. päivä elokuuta. Päivityksen tekstissä kävi ilmi, että Maisa oli joutunut sairaalaan. Kuvassa Maisa makasi sairaalapvuoteella.

- Tämä on tän hetken realistinen tilanne. En halua somessa valittaa tai aiheuttaa kenellekään negatiivista energiaa. Oon tällä hetkellä kuitenkin sairaalahoidossa. Päivitykset jäävät tästä syystä hetkeksi pois, mutta kohti parempaa, Maisa kirjoitti Instagram-tarina-osiossaan.

Lue myös: Mistä on kyse? Maisa Torppa joutui sairaalaan ja julkaisi pysäyttävän kuvapäivityksen somessa: "Tämä on tän hetken realistinen tilanne"

Uusi päivitys

Nyt Maisan ystävä Milla on lisännyt saman kuvan Maisan Instagram-syötteeseen. Hän kertoo Maisan olevan huonossa kunnossa, mutta onneksi kyse ei ole koronatartunnasta.

Moi Maisan ystävät ja yhteistyökumppanit! Ilmoittelen tätä kauttaa, että Maisa on huonossa kunnossa ja sairaalahoidossa. Kyse ei ole onneksi koronasta ja Maisa on tällä hetkellä hyvässä hoidossa.

- Siksi häntä ei saa nyt kiinni. Tämä siis tiedoksi somekampanjoita odotteleville yrityksille ja ystäville, ettei kukaan ihmettele mihin hän on kadonnut. Palataan asiaan myöhemmin, kun Maisa on parantunut. T. Maisan ystävä Milla. 

Lue myös: Maisa Torppa viiletti sähköpotkulaudalla! Tähän kohukaunottaren matka tyssäsi – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Endometrioosi vaivaa

Maisa on aiemmin kertonut avoimesti sairastavansa vakavaa endometrioosia. On mahdollista, että sairaudella on jotain tekemistä Maisan tämänhetkisen terveystilan kanssa.

Sairaus vaikeuttaa esimerkiksi lapsen saamista tulevaisuudessa, ja se voi aiheuttaa myös voimakkaita kipuja. 

Lue myös: Me Naiset: Maisa Torppa haluaa lapsen Mikko-rakkaansa kanssa - mutta sairaus aiheuttaa vauvahaaveisiin riskin: "Olen elänyt tämän ongelman kanssa pitkään!"

Maisa kertoi heinäkuussa haaveilevansa perheenlisäyksestä MeNaiset -lehden haastattelussa. 

- Tiedän, että sairauteni varjostaa vauvahaavettamme. Mutta haluan pitää kiinni toivosta, Maisa kertoi Me Naiset -lehdelle.

Ystävänpäivänä Maisa meni naimisiin it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa. Heidän uusperheeseensä kuuluvat Maisan 7-vuotias poika ja Mikon 4-vuotias tytär.

Lue myös: Tässä on Maisa Torpan julkisuutta vältellyt Mikko-rakas: harvinainen yhteiskuva julki - katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »