fbq
Uutiset
27.07.2019 08:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Marko Anttila vietti perhepäivää.
Mörkö kohtasi Mörön! Kiekkosankari Marko Anttila vietti perhepäivää Muumimaailmassa – kuva!
Uutiset
27.07.2019 08:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

MM-kullan Leijonille ratkaissut Marko "Mörkö" Anttila vieraili viime viikon keskiviikkona Heidi-vaimonsa ja tyttärensä kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Perhe liikkui teemapuistossa hyväntuulisena.

– Mörkö kohtasi vihdoin Mörön, Muumimaailmasta myhäillään.

Marko Anttila Muumimaailmassa.

Lue myös: Mörkö-mopo lähtee lopullisesti lapasesta! Hittibiisi Marko Anttilasta villitsee jo Keski-Euroopassa: ”Hyvä biitti, mutta mitä tämä Mörkö oikein tarkoittaa?”

Seiska tapasi Markon vanhemmat mestaruushuuman aikoihin, kun pelaajien läheiset olivat kisoista palaavia kiekkosankareita vastassa lentokentällä.

Marko täytti MM-finaalin jälkeisenä maanantaina 34 vuotta. Isoksi mies oli ehtinyt kasvaa jo aiemmin, sillä varressa on mittaa peräti 203 senttiä.

– Hän rakasti jääkiekkoa jo pikkupoikana, vanhemmat muistelivat keväällä.

Lue myös: Mörkö-Marko Anttila halusi jääkiekkoilijaksi hinnalla millä hyvänsä! Oli tehnyt myös varasuunnitelman uralle - vanhemmat paljastavat!

Lempäälässä lapsuutensa viettänyt Marko päätti jo kuulemma varhain, että hänestä tulisi jääkiekkoilija, hinnalla millä hyvänsä.

– Yritimme alkuun hieman toppuutella hänen aikeitaan, mutta hän oli hyvin päättäväinen. Marko meni vaikka yksin pelaamaan, jollei saanut kaveria mukaansa.

– Monet kerrat olemme palelleet ja tehneet lumitöitä ulkojäillä.

Lue lisää: MM-sankarin vanhemmat paljastavat: Mörkö-Marko Anttila on siviilissä symppis!
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »