fbq
Uutiset
31.10.2020 18:06
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram, Seiskan toimitus
Jonna
Temptation Island Suomessa seksisessioillaan kohauttanut Jonna julkaisi itsestään vanhan kuvan: Tältä TIS-kaunotar näytti 14-vuotiaana - katso!
Uutiset
31.10.2020 18:06
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram, Seiskan toimitus

Jussin kanssa seurusteleva Jonna on Temptation Island Suomen 8. kauden kenties puhutuin osallistuja. 

Jonnalla heilui peitto heti ohjelman alkusuoralla, kun hän antautui viettelyksen vietäväksi sinkku-Tinon kanssa. 

Lue myös: Kamerat kuvaavat kiihkeän seksisession Temptation Islandissa! Varattu Jonna heiluttaa peittoa sinkku-Tinon kanssa: "Jatka, jatka, jatka..." - kuva!

Jonna julkaisi omassa Instagram-videotarinassaan vastauksia kysymyksiin, joita hänen seuraajansa ovat lähettäneet hänelle.

Jonnalta kysyttiin, miltä hän on näyttänyt teiniltä ja Jonna vastasi kysymykseen kuvalla.

- Minä 14-vuotiaana, Jonna kirjoitti videotarinaan. 

Jonna
Kuvakaappaus Jonnan Instagram-videotarinasta.

Pokasi varatun Jannen 

Temptation Islandista Jonnalla onkin jo kokemusta, sillä hänet nähtiin viettelysten saarella sinkkuna ohjelman 5. kaudella. Tuolloin hän onnistui viettelemään varatun Jannen. Pari löysi yhteyden jo ensimmäisenä päivänä, kun he ajautuivat suutelemaan ja viettämään yhteisen yön. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle"

Jannen kumppani Tia ei halunnut enää jäädä viettelysten saarelle, joten he jättivät leikin kesken jo ohjelman alkuvaiheessa. He poistuivat saarelta pariskuntana, mutta he päättivät kuitenkin erota pian tämän jälkeen. 

Katsojien yllätykseksi tämän jakson jälkeen esitetyssä TIS-extrassa paljastui, että Jonna ja Jussi seurustelivat. Parin suhde oli tosin myrskyisä, ja sekin päättyi eroon tämän vuoden tammikuussa.

Lue myös: Temptation Island Suomen Janne ja Jenna poistivat kaikki yhteiskuvat! Erohuhut levisivät välittömästi – Jonna Seiskalle: ”No joo, meille tuli kinaa”

Jonna ja Jussi
Jonna ja Janne Temppareiden 5. kaudella. 

Viettelysten saarella Jussin kanssa

Jonna osallistuu Temppareiden tuoreimmalle kaudelle poikaystävänsä Jussin kanssa. Jonna ja Jussi olivat aiemmin seurustelleet noin kaksi vuotta ennen kuin ero koitti. Kaksikko palasti yhteen tämän vuoden alussa, ja he ehtivät seurustella vain kuukausia ennen kuvauksiin osallistumista. 

Lue myös: Hävytöntä alastomuutta Temptation Island Suomessa: sinkku-Tino esittelee elintään ja varattu Jonna paljaita rintojaan kameroiden edessä - kuvat!

Parin matka viettelysten saarella on ollut todella värikäs. Jonna on saanut tukea Tinolta, jonka kanssa peitto on heilunut useammankin kerran. Jonna on avoimesti haukkunut Jussia, ja saanut jopa sinkkumiehetkin uskomaan, että hän haluaa erota. 

Lue myös: "Nämä mällit on v**tu pitkin mun reisiä!" Varattu Jonna ja Tino intoutuvat vauhdikkaaseen seksisessioon Temptation Island Suomessa - kuvat!

Jussi puolestaan on viihtynyt sinkku-Inkun kanssa. Pussailu ei vielä tässä vaiheessa ole johtanut petipuuhiin, mutta saa nähdä miten asiat etenevät ennen viimeistä iltanuotiota. 

Lue myös: Varatun Jussin ja sinkku-Inkun salattu käsipeli paljastui?! Jonna järkyttyy Temptation Islandin iltanuotiolla: "Hyi helvetti, se tunki sormia sen p****iin!"

Jonna ja Jussi
Jonna ja Jussi ohjelman pressitilaisuudessa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »