fbq
Telkkari
07.10.2020 10:22
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jonna ja Tino Temptation Island Suomi
Kamerat kuvaavat kiihkeän seksisession Temptation Islandissa! Varattu Jonna heiluttaa peittoa sinkku-Tinon kanssa: "Jatka, jatka, jatka..." - kuva!
Telkkari
07.10.2020 10:22
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden kolmannessa jaksossa keskiviikkona Jussin kanssa seurusteleva Jonna haukkuu kumppaniaan jatkuvasti sinkkumiesten kuullen. 

- Kirjoitin mun päiväkirjaan Jussille, että mun tekisi ihan vitusti mieli lähteä täältä kotiin. Mutta sä vitun pelle nolaat itsesi kaikkien edessä, ja mä hoidan tämän kunnolla loppuun asti!

Lue myös: Ohhoh! Temptation Islandille palannut varattu Lance suutelee bileissä estoitta sinkkunaista - järkyttyykö Viivi jälleen iltanuotiolla? "Sieltä tuli kielimoukkua!"

Jonna kertoo olevansa vihainen Jussille, eikä hän tällä hetkellä koe, että hänellä olisi mitään sanottavaa kumppanistaan.

- Olen pettynyt, surullinen, vittuuntunut ja ärsyyntynyt, Jonna tilittää.

Jonnan mielestä Jussin käytös on loukkaavaa, ja hän kokee, että jos se jatkuu, mies voi lähteä saarelta yksin kotiin.

- Me kaikki olemme käyttäytyneet niin hyvin, että toivon, että sama meno jatkuisi. Ettei sitten tarvitse hävetä oikeasti.

- Haluan näyttää itselleni, että pystyn olemaan täällä. Vaikka Jussi olisi tehnyt ihan mitä vaan, niin minulla ei ole mitään tarvetta lähteä perseilemään. Koska olen vielä parisuhteessa eikä olla sovittu mitään, että ollaan erottu. Niin kyllä minä haluan käyttäytyä täällä kunnolla, kuten aikuiset parisuhteessa olevat ihmiset käyttäytyvät.

Lue myös: Jussi näkee TIS-iltanuotiolla, kun puoliso Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkkumiehen edessä - raju video aiheuttaa paljonpuhuvan reaktion: "Olen erittäin pettynyt!"

Juhlien aikana Jonna siirtyy sinkku-Tinon ja muiden miesten kanssa suihkutiloihin. Jonna keskustelee miesten kanssa heidän ollessaan melkein täysin alasti.

TIS8

Myös Jonna riisuuntuu täysin omassa huoneessaan muiden miesten olleessaan läsnä. 

TIS8

Lopulta Jonna päätyy samaan sänkyyn Tinon kanssa. Kaksikko makaa peiton alla Jonnan huoneessa.

- Oikeesti tykkään susta. En tykkää!, Jonna huudahtaa.

- Mä tykkään vähän susta, Jonna toistaa.

Viivi antaa tiukan analyysin Jonnan ja Tinon petipuuhista.

- Ne meni samaan sänkyyn nukkumaan. En tiedä mitä siellä on tapahtunut, mutta ehkä siinä tuli vähän semmoinen "ylilyönti", Viivi toteaa.

Lue myös: Temptation Island -porukalla vauhdikkaat juhlat avausjakson kunniaksi - johdattiko Meido varatun TIS-Viivin ja sinkku-Veikan hellään suudelmaan?! Katso kuvat!

Seuraavaksi nähdään miten peiton alla liikutaan nopeaan tahtiin. Jonnan voihkinta kuuluu selvästi.

- Jatka, jatka, jatka, jatka....

tis8
Jonna ja Tino heiluttivat kiihkeästi peittoa. Ruutukaappaus keskiviikon jaksosta.

Tino kertoo seuraavana aamuna mitä peiton alla oli tapahtunut.

- Toi Jonna on mukava tyttö ja eilen oli ihan hauskaa. Sen minä muistan, että kyllä me pussattiin. Ja kyllä siellä minun mielestäni taisi olla jotain käsipeliäkin, Tino sanoo.

Sinkku-Tino oli liian iso houkutus Jonnalle.
Sinkku-Tino oli liian iso houkutus Jonnalle.

Lue myös: Varo juonipaljastusta: K18-sivustolla rohkeaa materiaalia julkaiseva sinkkukaunotar saa nopeat lähtöpassit Temptation Island Suomesta: "Hän ei pystynyt keskittymään täällä olemiseen"