fbq
Telkkari
14.03.2019 14:18
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tia ja janne
Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle"
Telkkari
14.03.2019 14:18
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -ohjelman viides tuotantokausi starttasi Nelosella eilen keskiviikkona 13. maaliskuuta. Jo ensimmäisessä jaksossa nähtiin ylilyöntejä, kun Janne päätyi suutelemaan vaalean sinkku-Jonnan kanssa. 

Kaiken lisäksi kaksikko päätyi samaan sänkyyn ja makuuhuoneesta kuului intiimiä huokailua sekä muhinoinnin ääniä. 

-Toivotaan, ettei Tiia ole hirveän suuttunu, Janne tyytyy kuittaamaan seuraavana päivänä. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Syrjähyppy heti ensimmäisissä bileissä – makkarista kuuluu huokailua ja suutelua: ”Ei jäänyt kenellekään epäselväksi”

iltanuotio

Kuten arvata saattaa, tilanne paljastuu Jannen tyttöystävälle Tialle jo ihka ensimmäisellä iltanuotiolla. 

- En ois uskonnnut, että Janne tekisi minulle noin. Kai tuo on hänen tapa reagoida siihen, että jännitti tulla tänne. Tämä on ihan vi**n paha kolaus meidän luottamukselle, Tia saa sanottua järkytyksen keskeltä. 

Temptation Islandin juontaja Sami Kuronen tiedustelee Tialta mitä tämä haluaisi sanoa puolisolleen, mikäli se olisi iltanuotiolla mahdollista. 

- Miten hän pystyy tekemään minulle noin kaiken sen jälkeen mitä olen hänelle puhunut, Tia jatkaa. 

Järkyttävien videoiden seurauksena iltanuotiolta poistuu neljä hiljaista naista. 

- Miten vi**u se voi tehä miulle noin. Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle ja meille tulee koira, Tia murtuu totaalisesti. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin! 

Lue myös: Temptation Island Suomi alkaa rytinällä – nakuilua ja actionia makuuhuoneessa: ”Eiks yöks voi ottaa mikin pois päältä?”