fbq
Telkkari
29.10.2020 08:41
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jonna Temptation Island Suomi
Varatun Jussin ja sinkku-Inkun salattu käsipeli paljastui?! Jonna järkyttyy Temptation Islandin iltanuotiolla: "Hyi helvetti, se tunki sormia sen p****iin!"
Telkkari
29.10.2020 08:41
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen kymmenennessä jaksossa torstaina Jonna katsoo iltanuotiolla videon kumppaninsa Jussin touhuista sinkkujen keskellä. 

Jonna ja juontaja Sami Kuronen keskustelevat ensin siitä, olisiko Jonnan reissu sujunut eri tavalla, jos Jussin käyttäytyminen saarella olisi ollut erilaista. Jonna oli edellisillan bileissä harrastanut seksiä sinkku-Tinon kanssa.

Lue myös: "Nämä mällit on v**tu pitkin mun reisiä!" Varattu Jonna ja Tino intoutuvat vauhdikkaaseen seksisessioon Temptation Island Suomessa - kuvat!

- Kyllä mä uskon, että olisi jotenkin mennyt eri tavalla, vaikka ei tuo millään tavalla ole ollut kostoa Jussille. Mutta jos kaikki olisi ollut hyvin, niin en usko, että olisin sitten välttämättä hukuttanut itseäni alkoholiin ja lähtenyt pelleilemään yhtään mitään. 

Jonna kiroilee heti videon katsomisen alussa.

- Vittu, Jonna kuiskaa. 

Jonna näkee videolla sinkku-Inkun ja Jussin riidan. Jussi koskettelee myös Inkun takapuolta videolla, jonka seurauksena Jonnan kasvoilla nähdään järkyttyneitä ilmeitä.

Jonna
Jonnan ilmeistä päätellen video ei ollut mieleinen. 

Epäselvyyksiä ja ajatuksia erosta 

Sami kysyy Jonnalta, mikä videon jälkeen on päällimmäisenä naisen mielessä.

- En saanut selvää, mistä Jussi oli vihainen, mutta se oli jostain vihainen, että olisin samanlainen kuin ennen.

Lue myös: Temptation Islandissa kohauttava käänne! Sinkkukaunottaret ja varatut naiset kohtaavat toisensa: Jonnan ja Inkun välit ovat jäätävät - "Juokse ihan v**un kauas!"

Sami kysyy Jonnalta, miten hän on omasta mielestään muuttunut. 

- Olen kahden vuoden aikana kasvanut kypsemmäksi. Olin aiemmin mustasukkainen ja rajoittava, mutta enhän mä täällä pysty olemaan sellainen. Joudun vain katsomaan, että mitä siellä tapahtuu, en mä täältä pysty sanomaan mitään Jussille, Jonna mietiskelee.

- Jos pystyisit tekemään jotain, niin kokisitko, että niitä mustasukkaisuuden tunteita voisi tulla, Sami kysyy.

- No ei, ainut mitä sanoisin olisi, että hae autosi ja hei, Jonna vastaa.

Sami kyselee, mitä mieltä Jonna on Inkun ja Jussin riidasta ja sovittelusta.

- Osasihan se minuakin mielistellä ja osasi munkin alussa toimia ihan tosi tosi hyvin ja oli aivan täydellinen poikaystävä. Mutta sitten ne riidat alkoivat kärjistymään tosi paljon ja ne oli semmoisia, että Jussia paiskoo tavaroita ja huutaa. Toivon, että heillä menisi paremmin, jos Inkku alkaa rakentamaan jotain Jussin kanssa. Ja että Jussi osaisi kohdella häntä hyvin. 

Lue myös: BB-Julia ja TIS-Jape?! Temptation Islandista tuttu Mattu tyrmää pettämiskohun uudet väitteet: "Katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt!"

Iltanuotioporukka
Varatut Amalia, Jenna ja Jonna istuvat tänään iltanuotiolla. 

"Odotan viimeistä iltanuotiota"

Sami kyseenalaistaa miten Jonna suhtautuisi siihen, että Inkku ja Jussi aloittaisivat suhteen.

- Kyllä mä toivon, en mä halua kenellekään mitään pahaa. Kyllä mä haluan uskoa, että Jussikin joskus pystyy olemaan oikeassa parisuhteessa. Olen monesti sanonut Jussille, että et voi olla sitten joskus 40-vuotias ja käyttäytyä noin.

Jonna kertoo myös odottavansa viimeistä iltanuotiota.

- Odotan oikeasti ihan sairaasti sitä, että pääsen puhumaan Jussin kanssa puhumaan asioita halki asiallisesti. Onneksi tässä on sinä ja kaikki muut lähellä, niin Jussi varmasti pystyy olemaan siinä rauhallinen. Ei se kehtais huutaa tässä mulle.

Lue myös: Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!

Jymy-paljastus Jonnalta

Lopuksi varatut naiset siirtyvät pois iltanuotiolta, ja keskustelevat keskenään illan tapahtumista. Jonna kertoo, mitä hänen mielestään tapahtui Jussin videolla. 

- Hyi helvetti, kun ne oli siinä meidän keittiössä, se muija oli siinä kaapilla. Sillä oli semmoiset pyöräilysortsit jalassa ja Jussilla oli käsi siellä sen haaroissa takaapäin. Hyi helvetti! Sit se tunki sen sormia täältä sen pimppiin!

Kuvakaappaus
Tämä näky videolla järkyttää Jonnan. Mutta tapahtuiko Jussin ja Inkun välillä mitään muuta kuin pelkkää pakaroiden paijaamista?

"Sen takia laitoin silmät kiinni"

Ilmeisesti Jonnan mielestä Jussi ja Inkku ovat siis harrastaneet jonkinlaista sensuroitua käsipeliä.

- Mitäh?! Amalia ja Jenna huudahtavat.

- Kai sillä oli housut päällä, Amalia kysyy.

- Joo, mutta sen takia laitoin silmät kiinni ja katselin muualle. Olin vaan, että mitä vittua! Sit niillä oli ihan hirveät pussailukohtaukset, Jonna summaa. 

Jonna ja muut varatut naiset
Varatut naiset ovat järkyttyneitä Jonnan puheista.