Vain Seiskassa!
Lauri Taats, Sisäpiiri

Tässä on Sisäpiiri-skandaaliryhmän törkykuningas - arvioi roisisti missejä: Koen olevani vastuussa tästä!

Uutiset | 07.05.2017 14:01

Seiska paljasti torstaina (4.5.) julkkismiesten Sisäpiiri-viestiryhmän törkykirjoitukset.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Yksi Sisäpiirin jäsenistä on personar trainer ja Miss Suomi Shirly Karvisen exä Lauri Taats. Hänen tekstinsä oli noin 50 hengen Facebookin salaisessa Sisäpiiri 2.0 -viestiketjussa räävittömimmästä päästä.

Olet yksi ryhmän törkeimmistä ja aktiivisimmista kirjoittajista.

- Myönnän, että huumorintajuni on todella härski ja roisi. Olen varmasti ryhmän aktiivisin kirjoittaja. Provosoin ja johdattelen muita samoille linjoille oman ylimenevän huumorin kanssa. Koen olevani vastuussa tästä, koska olen vienyt näitä keskusteluja astetta härskimpään suuntaa. Tarkoitukseni ei ole ollut loukata tai satuttaa ketään, Lauri sanoo.

- Kommenttini ovat övereitä, mutta koen ystäväpiirini niin läheiseksi, että voin heittää roisiakin läppää. Olen yllyttänyt muitakin heittämään törkeitä juttuja. Stand up -lavalla porukka nauraisi jutuilleni, mutta kun viestejä katsoo tässä valossa, ne eivät naurata. Kyllä jengi on sanonut minulle suoraan, että välillä menee vähän yli.

Arvostelet esimerkiksi missejä erittäin alatyylisesti.

- Ulkonäkökilpailussa arvostellaan ulkonäköä. Osa kritiikistä oli epäherrasmiesmäistä. Ne on kirjoitettu karrikoiden ja vitsihengellä, Lauri sanoo.

Hänet on yhdistetty muun muassa Miss Helsinki Shirly Karviseen ja vuoden 2014 Miss Helsinki Isabel Ljungdelliin: Kolmiodraama - Miss Helsinki -Isabel: Miss Suomi tuhosi suhteeni!

Näin Cheek, Elastinen, Arman ja Jussi Ridanpää kommentoivat:

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Poliisi tutki Elastisen tietokoneen!

Sisäpiiri-skandaali: Arman Alizad solvasi ulkomaalaisia ja vitsaili syövästä!

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttajista ja lokaa misseistä!

Räävitöntä pilkkaa ja seksiaktien arvostelua

Seiskan tarkasti tutkima materiaali paljasti, että noin 50 hengen Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä kirjoitetaan räävittömiä pilkkavitsejä muun muassa misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä. Osa jäsenistä kertoo ryhmässä myös yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille.

Ryhmän kirjoitukset eivät toki ole pelkkää armotonta herjaamista ja pilkkakommentointia, vaan jäsenet kirjoittavat myös laveasti muista aiheista.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa (19/ 2017) julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!