fbq
Uutiset
04.05.2017 06:31
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sisäpiiri, Cheek, Jare Tiihonen, Arman Alizad
Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!
Uutiset
04.05.2017 06:31
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska on tutkinut julkkismiesten Sisäpiiri-salaseuran Facebook-ryhmän kirjoituksia, joista osa on karua luettavaa. Sisäpiirin tunnetuimmat jäsenet ovat Cheek eli Jare Tiihonen, Elastinen eli Kimmo Laiho ja Uniikki eli Dan Tolppanen sekä tv-tähti Arman Alizad.

Sisäpiirin roisi keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista.

Räävitöntä pilkkaa misseistä ja ulkomaalaisista

Seiskan tarkasti tutkima materiaali kuitenkin paljastaa, että noin 50 hengen Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä kirjoitetaan räävittömiä pilkkavitsejä muun muassa misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä. Osa jäsenistä kertoo ryhmässä myös yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Yksi seksiaktia erittäin roisisti kuvaileva sisäpiiriläinen on suosikkiartisti Cheek.
Ryhmän kirjoitukset eivät toki ole pelkkää armotonta herjaamista ja pilkkakommentointia, vaan jäsenet kirjoittavat myös laveasti muista aiheista.

Mukana liuta julkkismiehiä

Cheekin, Elastisen, Uniikin ja Armanin lisäksi Sisäpiiriin kuuluvat muun muassa mallinakin tunnettu luova johtaja Joonas Wörlin, personal trainer ja Miss Suomi Shirly Karvisen exä Lauri Taats, julkkisportsari ja kirjailija-toimittaja Teemu ”Pastori” Potapoff ja radiojuontaja Jussi Ridanpää. Jäseniä ovat lisäksi viihdetoimittaja Olli Martela, Dj Slim Kim eli Kim Troy, pokeriammattilainen Jens Kyllönen sekä räppärit Spekti eli Samuli Huhtala ja Brädi eli Kari Härkönen.

Poistivat ryhmän - kommentoivat toimintaa

Kun pyysimme kommentteja julkkisjäseniltä Facebook-ryhmän kirjoituksista, he poistivat sen perustellen ryhmän olevan salainen ja yksityinen. Tässä tilanteessa 13 sisäpiiriläistä, mukaan lukien nimekkäimmät tähdet, katsoivat parhaaksi itse avata ryhmän kirjoituksia ja toimintaa Seiskalle.

Lue sisäpiiriläisten kommentit ja koko skandaalipaljastus tuoreesta Seiskasta.

Tuoreessa Seiskassa (19/ 2017):

  • Cheek: Arvosteli seksiaktin!
  • Elastinen: Poliisi tutki tietokoneen!
  • Arman: Solvasi ulkomaalaisia!
  • Uniikki: Hehkutti petipuuhiaan!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »