fbq
Uutiset
04.05.2017 07:19
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sisäpiiri, Cheek, Jare Tiihonen, Arman Alizad, Elastinen, Uniikki
Nämä julkkismiehet kuuluvat härskien viestien Sisäpiiri-skandaaliryhmään: tv-tähtiä, artisteja, toimittaja, radiojuontaja – ryhmäkuva!
Uutiset
04.05.2017 07:19
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Sisäpiiri on noin 50 miehen ryhmä, johon kuuluu liuta maamme ykkösnimiä.

Sisäpiiri, Cheek, Elastinen, Arman Alizad, Uniikki

Viime vuonna otetussa kuvassa näkyvät he, jotka Seiska tapasi ja haastatteli paljastusjuttua varten. Sisäpiiri ylhäältä vasemmalta: Teemu Potapoff, Jussi Ridanpää, Olli Martela, Samuli Huhtala ja Kimmo Laiho. Keskellä: Joonas Wörlin, Lauri Taats ja Jare Tiihonen. Alhaalla: Arman Alizad, Jens Kyllönen, Dan Tolppanen ja Kim Troy.

Sisäpiirin tunnetuimmat jäsenet ovat Cheek eli Jare Tiihonen, Elastinen eli Kimmo Laiho ja Uniikki eli Dan Tolppanen sekä tv-tähti Arman Alizad.

Heidän lisäkseen Sisäpiiriin kuuluvat muun muassa mallinakin tunnettu luovajohtaja Joonas Wörlin, personal trainer ja Miss Suomi Shirly Karvisen exä Lauri Taats, julkkisportsari ja kirjailija-toimittaja Teemu ”Pastori” Potapoff ja radiojuontaja Jussi Ridanpää.
Jäseniä ovat lisäksi viihdetoimittaja Olli Martela, Dj Slim Kim eli Kim Troy, pokeriammattilainen Jens Kyllönen sekä räppärit Spekti eli Samuli Huhtala ja Brädi eli Kari Härkönen.

Sisäpiiriin kuuluu myös julkisuudesta entuudestaan tuntemattomia henkilöitä.

LUE MYÖS: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä viestiryhmässä - räävitöntä pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Järjestävät ökyjuhlia

Sisäpiiri on perustettu vuonna 2012. Ryhmä järjestää salaisia ökyjuhlia, ja porukkaan pääsee mukaan vain ydinjäsenten hyväksymät kaverit. Sisäpiirin mukaan gaala on kuin minkä tahansa kaveriporukan pikkujoulut, jossa käydään läpi kulunutta vuotta, syödään, juodaan ja pukeudutaan hyvin.

Lue lisää Sisäpiiristä tuoreesta Seiskasta!

Räävitöntä pilkkaa ja seksiaktien arvostelua

Seiska on tutkinut Sisäpiiri-salaseuran Facebook-ryhmän kirjoituksia. Materiaali paljastaa, että Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä kirjoitetaan räävittömiä pilkkavitsejä muun muassa misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä.

Osa jäsenistä kertoo ryhmässä myös yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Ryhmän kirjoitukset eivät toki ole pelkkää armotonta herjaamista ja pilkkakommentointia, vaan jäsenet kirjoittavat myös laveasti muista aiheista.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Poistivat ryhmän - halusivat kommentoida

Kun pyysimme kommentteja julkkisjäseniltä Facebook-ryhmän kirjoituksista, he poistivat sen perustellen ryhmän olevan salainen ja yksityinen. Tässä tilanteessa 13 sisäpiiriläistä, mukaan lukien nimekkäimmät tähdet, katsoivat parhaaksi itse avata ryhmän kirjoituksia ja toimintaa Seiskalle.

Lue koko skandaalipaljastus ja Sisäpiirin kommentit tuoreesta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »