fbq
Uutiset
04.05.2017 11:35
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sisäpiiri, Cheek, Jare Tiihonen
Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”
Uutiset
04.05.2017 11:35
Teksti: Heli Karonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska on tutkinut julkkismiesten perustaman Sisäpiiri-nimisen porukan salaisen, noin 50 hengen Facebook-ryhmän kirjoituksia. Osa teksteistä on karua luettavaa.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä viestiryhmässä - räävitöntä pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Osa jäsenistä kertoo ryhmässä muun muassa yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Yksi seksiaktia erittäin roisisti kuvaileva sisäpiiriläinen on Cheek. Hän ja seitsemän muuta sisäpiiriläistä halusi kommentoida Seiskalle asiaa. Koko skandaalipaljastuksen voit lukea tuoreesta Seiskasta.

Cheek: Pyydän anteeksi!

Olet ryhmässä antanut arvosanan seksiaktille. Miksi?
- Myönnän, että olen näin tehnyt. Tämä kyseinen arvosana 7,2/ 5 on meidän porukan vanha, elämään jäänyt läppä, joka tarkoittaa jotakuinkin ”helvetin jees”. Koin, että voin heittää tällaista juttua ystävilleni. Olen pahoillani siitä, että olen mahdollisesti loukannut jotain käytökselläni. Pyydän anteeksi. Olen koko ryhmän olemassa olon aikana käsittääkseni kaksi kertaa puhunut intiimeistä asioistani. Olen tarkoittanut kirjoitukseni vain ystävilleni, Jare sanoo Seiskalle.
- Ryhmää ei ole sen vuoksi perustettu, että siellä arvostellaan naisia tai haukutaan ketään. Se on ollut alusta asti ystävien yhteydenpito kanava, hän jatkaa.

LUE MYÖS: Nämä julkkismiehet kuuluvat härskien viestien Sisäpiiri-skandaaliryhmään: tv-tähtiä, artisteja, toimittaja, radiojuontaja – ryhmäkuva!

"Kirjan tekeminen vapautti"

Jare kertoo avanneensa tietoisesti elämäänsä viime vuosina myös medialle, koska kultapojan viitta on ahdistanut häntä.
- En ole koskaan esittänyt muuta kuin olen. Olen puhunut kappaleissani avoimesti elämästäni. Myös tällaisista asioista. En halua olla julkisuudessakaan parempi tai huonompi kuin oikeasti olen. Kirjan tekeminen oli vapauttava kokemus koska sain kerrottua kaikki törkyisetkin asiat elämästäni.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa (19/ 2017) julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »