fbqSisäpiiri-skandaali: Arman Alizad solvasi ulkomaalaisia ja vitsaili syövästä! | Seiska
Vain Seiskassa!
Sisäpiiri, Arman Alizad

Sisäpiiri-skandaali: Arman Alizad solvasi ulkomaalaisia ja vitsaili syövästä!

Uutiset | 05.05.2017 07:32

Seiska on tutkinut julkkismiesten Sisäpiiri-salaseuran Facebook-ryhmän kirjoituksia, joista osa on karua luettavaa. Ryhmässä kirjoitetaan muun muassa räävittömiä pilkkavitsejä misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Seiska haastatteli Sisäpiirin jäseniä. Tv-tähti Arman Alizad halusi kertoa oman näkemyksensä Facebookin salaisen Sisäpiiri 2.0 -ryhmän keskusteluista.

Kirjoitat ryhmässä alatyylisesti ja pilkkaavasti esimerkiksi syövästä ja ulkomaalaisista. Vitsailet vakavilla aiheilla. Miksi?
- Olen aina vitsaillut ihan kaikesta, ja jos kohteena on ollut maailman eri maiden ihmiset, niin se on sisältänyt myös itseironiaa, sillä olen itsekin ulkomaalainen. Työhöni on kuulunut viimeiset viisi vuotta rankkojen tarinoiden kuvaaminen. Olen tarkastellut omia ennakkoasenteitani tv-sarjoissani. Puran ja käsittelen vaikeita asioita huumorin kautta, ettei pääni hajoa. Puran näitä asioita joko terapiasessioissa tai sitten kaveripiirissäni. En voi julkisesti kertoa, mitkä kaikki asiat minua naurattavat. Ihmiset eivät ymmärtäisi, eikä voikaan ymmärtää, koska maailmamme ovat erilaisia. En tiedä eroaako huumorintajuni patologin tai rikostutkijan huumorintajusta, Arman kertoo.

"Äitini kuoli syöpään"

Arman vääntää vitsiä myös syövästä.
- Maailmassa ei ole juurikaan sellaista aihetta, jolle en pystyisi nauramaan. Äitini kuoli syöpään 10 vuotta sitten, enkä pystynyt käymään hänen haudallaan kymmeneen vuoteen. Äidin menetys oli minulle maailman suurin asia. Se ei ole kuitenkaan estänyt minua kertomasta syöpävitsejä. Jos vitsailisin tuollaisella asialla julkisesti, ymmärrän että joku voi loukkaantua ja pahoittaa mielensä. Huumori on yksinkertaisesti vai tapani selviytyä, hän sanoo.

Näin Cheek ja Elastinen kommentoivat:

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Poliisi tutki Elastisen tietokoneen!

Räävitöntä pilkkaa

Seiskan tarkasti tutkima materiaali paljastaa, että noin 50 hengen Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä kirjoitetaan räävittömiä pilkkavitsejä muun muassa misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä. Osa jäsenistä kertoo ryhmässä myös yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Lue koko skandaalipaljastus ja sisäpiiriläisten kommentit tuoreesta Seiskasta (19/2017)!

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!