Katso kuvat!

TIS-kohupari Karim ja Josku palasivat yhteen? Viettivät iltaa romanttisissa tunnelmissa - paljastavatko nämä kuvat kerran jo eronneen kaksikon läheiset välit?

Uutiset | 13.10.2020 16:54

Temptation Island Suomen kuudennelta ja seitsemänneltä kaudelta tutut Josefin ja Karim ilmoittivat erostaan toukokuussa.

Viimeaikaisten somejulkaisujen perusteella entisen parin välit ovat jälleen kerran lämmenneet. 

Lue myös: Ero tuli - mitä tapahtuu TIS-Karimin ja Joskun intiimeille parisuhdetatuoinneille? Karimilta suorasukainen vastaus somessa

Sekä Josku että Karim lisäsivät eilen samanlaisia päivityksiä Instagramin-videotarinoihinsa. Joskun ensimmäisessä päivityksessä Karim istuu häntä vastapäätä illallispöydän ääressä.

Lue lisää: Dramaattiselle suhteelle sokkiloppu: Temptation Island Suomen Josku ja Karim erosivat - yllättävä ilmoitus somessa!

Illastivat yllättäen yhdessä!

IG
Kuvakaappaus Joskun instagram-videotarinasta.

Romanttiset treffit paljastuivat?

Joskun toisessa kuvassa käy ilmi, että hän katselee romanttista Disney-elokuvaa myös varsin romanttisissa puitteissa. Kuvassa ei kuitenkaan nähdä Karimia.

Karim paljasti kuitenkin omassa Instagram-videotarinassaan olleensa Joskun seurassa. Hänen päivitys olikin lähes identtinen Joskun kuvan kanssa. 

Katso ja vertaa!

IG
Kuvakaappaus Joskun instagram-videotarinasta.
IG
Kuvakaappaus Karimin instagram-videotarinasta.

Karimin paluu someen

Karim lisäsi eilen maanantaina tuoreen kuvan itsestään Instagramissa. Hän paljasti pitäneensä viime aikoina matalaa profiilia somessa. 

- Hola amigos! Ollu pitkää hiljaiseloo täällä, lukuunottamatta yhteistöitä, joita ollu täällä. Mulla on ollu ehkä mun elämän rankin ajanjakso käynnissä josta alkanu vasta pikkuhiljaa selviämään! Oon alkanu saada pilkettä takas silmäkulmaan ja onnellisuutta mun kehoon!

- Pitkästä aikaa oon päässy nauttimaan ilosta ja onnesta. Pohjalla on käyty ja sieltä ei oo kun yks suunta ylös! Nyt alan taas aktiivisesti päivitteleen tänne, Karim kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎KARIM💎 (@kkartsuuu) on

Suhteen vaiheet

Karimin ja Joskun suhde alkoi viime vuonna kesällä kuvatun Temptation Island Suomen kuudennen kauden kuvauksissa, joihin Karim osallistui sinkkuna. Josku oli tuolloin ohjelmassa mukana varattuna silloisen poikaystävänsä Leevin kanssa. Leevi ja Josku lähtivät saarelta kotiin pariskuntana, mutta Karim ja Josku ihastuivat saarella ja he alkoivat pitää toisiinsa yhteyttä myös palattuaan Suomeen. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Joskun iltanuotio on vaivaannuttavaa katseltavaa – jää rysän päältä kiinni valehtelemisesta: ”En olis halunnu puhuu siitä…”

Leevi paljasti TIS-kauden päättymisen jälkeen, että Josku oli suudellut Karimia samana iltana, kun he palasivat Thaimaan kuvauksista kotiin. Tämä johti Leevin ja Joskun lopulliseen eroon, ja Josku alkoikin seurustelemaan Karimin kanssa heti tämän jälkeen. 

Lue myös: Huhhuh, mikä valheiden verkko – Temptation Island Suomi -Leevi paljastaa eron taustat: ”Samana iltana Josku suuteli Karimin kanssa”

Karim hehkutti julkisesti Joskun olevan hänen elämänsä nainen. Joulukuussa pari yllätti kuitenkin kaikki osallistumalla TIS:n seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana.

Lue lisää: Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit puuhat sinkkunaisten kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon.

Huhtikuussa pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän, ja toukokuussa Karim kertoi erosta Instagramissaan. 

Nyt pari on ehkä palaamassa uudelleen yhteen?

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!