Telkkari

Dramaattiselle suhteelle sokkiloppu: Temptation Island Suomen Josku ja Karim erosivat - yllättävä ilmoitus somessa!

26.05.2020 08:38

Temptation Island Suomen kuudennelta ja seitsemänneltä kaudelta tutut Josefin ja Karim ovat eronneet. Karim paljasti asian maanantai-iltana Instagram-tilinsä videotarinassa.

Karim pyysi seuraajiaan esittämään hänelle kysymyksiä ja heti alkuun häneltä kysyttiin, ovatko hän ja Josku yhä yhdessä. Karimin vastaus oli hyvin selkeä ja ytimekäs.

- Ei olla enään, mut en tällähetkellä kommentoi tätä asiaa yhtään tän enempää, karim kirjoitti Instagram storyynsa.

Lue myös: Temptation Island Suomessa rakastuneet Josku ja Karim muuttivat yhteen ja ottivat parisuhdetatuoinnit: "Sormus on jo ostettu!"

Kuvakaappaus Karimin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Karimin Instagram-videotarinasta.

Karimilta kysyttiin kuitenkin vielä, että millaisissa väleissä eronnut pariskunta nykyään on ja pitävätkö vielä yhteyttä toisiinsa.

- Me ollaan hyvissä väleissä! Ei me erottu missään riidoissa, kun ei oo mitään syytä semmoseen, Karim vastasi. 

Kuvakaappaus Karimin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Karimin Instagram-videotarinasta.

Tapasivat TIS:ssä

Karimin ja Joskun suhde alkoi viime kesänä kuvatun Temptation Island Suomen kuudennen kauden kuvauksissa, joihin Karim osallistui sinkkuna ja Josku puolestaan silloisen poikaystävänsä Leevin tyttöystävänä. Pari ihastui saarella ja etenkin kuvausten jälkeen he alkoivat pitää toisiinsa yhteyttä. 

Karim hehkutti julkisesti Joskun olevan hänen elämänsä nainen. Joulukuussa pari yllätti kuitenkin kaikki osallistumalla TIS:n seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana.

Lue lisää: Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit leikit sinkkunaisten kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon. Huhtikuussa pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän.

Lue lisää: Sokkikäänne! Temptation Island Suomen Josku ja Karim ottavat suhteessaan aikalisän: "En tiedä, johtaako tämä eroon!"

Nyt pariskunta on kuitenkin päättänyt lähteä eri teille.

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen & Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!