fbq
Telkkari
05.12.2019 22:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
temptation island suomi -josku, -karim ja -leevi
Huhhuh, mikä valheiden verkko – Temptation Island Suomi -Leevi paljastaa eron taustat: ”Samana iltana Josku suuteli Karimin kanssa”
Telkkari
05.12.2019 22:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomessa päästiin torstai-iltana seuraamaan Joskun ja Leevin viimeistä iltanuotiota. Pari päätti lähteä saarelta yhdessä, mutta suhde päättyi eroon pian Suomeen paluun jälkeen. 

Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa kävi ilmi, että Josku seurustelee nykyään Karimin kanssa. Sami Kurosen ja Harri Moision vieraana ollut pariskunta kertoi, että suhde alkoi ilman draamaa. Leevillä on tilanteesta kuitenkin hieman erilainen käsitys. 

TAUSTAA: Sokkipaljastus Temptation Island Suomesta - tässä on Leevin jättäneen Joskun uusi rakas: "Ajattelin pikkuhiljaa kosia"

Kun tulimme Suomeen, niin minulle kävi pieni vastoinkäyminen ja en päässyt heti kotiin. Samana  iltana Josku suuteli Karimin kanssa baarissa. Tarina jatkuu siten, että kun pääsin kotiin, niin Josku kertoi sitten suudelleensa Karimin kanssa. Siinä sitten aloimme pohtimaan, ja Josku olis sitä mieltä, että terveessä suhteessa näin ei käy, entisen tyttöystävänsä kanssa samaa mieltä oleva Leevi aloittaa. 

Leevi paljastaa, että jopa Joskun tunnustuksen jälkeen hän oli edelleen valmis antamaan anteeksi ja jatkamaan suhdetta. 

Temptation Island Suomi -Josku ja Karim
Temptation Island Suomi -Josku ja Karim

- Mutta Joskulla ja Karimilla sattui olemaan jotain niin vahvaa, että päätyivät yhteen. 

Temptation Island Suomen aikana kuultiin useita kertoja, kun Leevi kertoi muille hänen ja Joskun tulevaisuuden suunnitelmista. Niihin kuuluivat muun muassa Espanjaan muutto, perhe ja naimisiin meno.

- Kyllä se oli rehellisesti aikamoinen isku, kun kaikki romuttui. Siitä pääsi kyllä yllättävän nopeasti pinnalle: se vaati alkusokin, jonka jälkeen vain lähdin rakentamaan itseäni. Ero oli loppujen lopuksi hyvä tapahtuma ja viime aikoina olen löytänyt itseäni. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Joskun iltanuotio on vaivaannuttavaa katseltavaa – jää rysän päältä kiinni valehtelemisesta: ”En olis halunnu puhuu siitä…”

temptation island suomi -leevi

Koko kauden ajan vaikutti siltä, että Leevi on hyvin sinisilmäinen puolisoaan ja tämän käytöstä kohtaan. Jaksojen katsomisen jälkeen myös Leevi on samaa mieltä. 

- Se oli tietynlainen suojausmekanismi, että selvisin vain siitä kolmesta viikosta, mies pohtii.