Telkkari

Ero tuli - mitä tapahtuu TIS-Karimin ja Joskun intiimeille parisuhdetatuoinneille? Karimilta suorasukainen vastaus somessa

26.05.2020 11:55

Temptation Island Suomen kuudennelta ja seitsemänneltä kaudelta tutut Josefin ja Karim ovat eronneet. Karim paljasti asian maanantai-iltana Instagram-tilinsä videotarinassa.

Karim kertoi asiasta, kun häneltä kysyttiin, ovatko he Joskun kanssa yhä yhdessä.

Lue lisää: Dramaattiselle suhteelle sokkiloppu: Temptation Island Suomen Josku ja Karim erosivat - yllättävä ilmoitus somessa!

Karim vastasi myös seuraajinsa muihin kysymyksiin. Erityisesti ihmisiä kiinnostivat Karimin tatuoinnit ja myös ne parisuhdetatuoinnit, jotka hän otti Joskun kanssa.

Karimilta kysyttiin, aikooko hän tehdä mitään näille tatuoinneille ja että kaduttaako niiden ottaminen. 

- Ei kaduta, miksi minua kaduttaisi ne? Olen kumminkin kokenut Joskun kanssa todella paljon hyvää. Muistelen mun ja Joskun suhdetta pelkästään hyvällä, Karim vastasi.

Karim IG story
Kuvakaappaus Karimin Instagram-videotarinasta.

Karim paljasti myös, ettei aio tehdä mitään muutoksia tatuointeihin tai peittää niitä. 

Karim IG story
Kuvakaappaus Karimin Instagram-videotarinasta.

 

Tapasivat viettelysten saarella

Josku ja Karm tapasivat Temptation Island Suomen 6. tuotantokaudella. Josku oli silloin vielä varattu nainen, sillä hän seurusteli vielä Leevi-rakkaansa kanssa. Karim puolestaan osallistui ohjelmaan sinkkuna, ja vietteli Joskun kuvausten aikana.

Josku ja Leevi lähtivät kuitenkin takaisin Suomeen pariskuntana, mutta erosivat melkein heti palattuaan Suomeen. Pian tämän jälkeen Karim otti yhteyttä Joskuun ja lempi roihahti. 

Huhhuh, mikä valheiden verkko - Temptation Island Suomi -Leevi paljastaa eron taustat: "Samana iltana Josku suuteli Karimin kanssa"

Karim hehkutti julkisesti Joskun olevan hänen elämänsä nainen. Joulukuussa pari yllätti kuitenkin kaikki osallistumalla TIS:n seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana. He saapuivat viettelysten saarelle Pinjan ja Kallen lähdettyä kotiin. 

Lue lisää: Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit leikit sinkkunaisten kanssa.

Lue myös: Temptation Island Suomessa rakastuneet Josku ja Karim muuttivat yhteen ja ottivat parisuhdetatuoinnit: "Sormus on jo ostettu!"

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!