Uutiset

Susanna Laineesta iskelmälegendan naisystävä, Viivi Pumpasesta Kummeli-tähden tytär - julkkiskaunottaret valloittavat Suomen kesäteatterinäyttämöt!

22.06.2018 09:26

Sappeen Kesäteatterissa Pälkäneellä soivat 3. heinäkuuta alkaen elokuun loppuun saakka Olavi Virran ja Topi Sorsakosken ikivihreät. On kesäyö -musikaali kertoo kuvitteellisen retken Topi Sorsakosken matkassa, jossa hänen rinnallaan kulkee Olavi Virta.

Topin roolissa on Ilkka Koivula. Musikaalin naispääosissa nähdään laulaja Mira Luoti ja Puoli seitsemän -ohjelman toimittaja Susanna Laine, jolle tämä on jo kuudes kesäteatteripesti.

– Olen musikaalissa Topin naisystävä, mutta koska meillä on pieni, ihana porukka, niin saatan olla vähän muissakin rooleissa.

– Luvassa on puhetta, laulua ja tanssia. Ilkka laulaa upeasti ja pääsen vähän duetoimaan hänen kanssaan.

Näyttelijän urasta lapsena haaveillut Susanna on laulanut muun muassa Aikakone-yhtyeen riveissä. Mira on puolestaan ollut mukana Sleepy Sleepersistä kertovassa musikaalissa. Olavi Virran roolissa nähdään Jani Koskinen.

Lue myös: Ei radio eikä tv, vaan... Kuvankaunis Susanna Laine yllättää: tämä ala on oikea intohimoni!

Kummeli-fanin unelma toteutui!

Viivi Pumpanen

Lappajärven kesäteatterissa nähdään useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Rakkauden autokorjaamo on musiikkipitoinen komedia, jossa päsmäröivät Heikki Silvennoinen, Viivi Pumpanen, Sami Hintsanen, Ville Pusa ja Jani Karvinen. Näytelmä oli viime vuonna Samppalinnan kesäteatterin vetonaula.

Viiville rooli on ison unelman täyttymys.

– Katsoin jo lapsena Kummeleita, joista tuli lopulta komediaesikuviani. Roolihahmoni isää esittää Heikki Silvennoinen, josta on tullut sydänystäväni, Viivi kertoi Seiskalle syksyllä.

Lue myös: Viivi Pumpasen ensimmäinen sinkku ilmestyi - ainakin melkein: teknisten ongelmien vuoksi biisi puuttuu suoratoistopalveluista!

Marita valtaa Ränssin näyttämön!

Marita Taavitsainen

Jyväskylän lähellä sijaitseva Ränssin kesäteatteri on ollut voimissaan jo 30 vuotta. Tänäkin vuonna näyttämöllä nähdään tangotähtiä. Kesän päänäytelmä on Kari Tapiosta kertova 15 kesää -musikaali, jonka tähtenä on tangokuningatar Marita Taavitsainen. Hänen seuranaan lavalla on muun muassa kollega Tiina Räsänen. Kesäteatterissa pyörii myös Hei Sir, saako soittaa -musikaali, jossa niin ikään on tangokuninkaallinen miehitys.

Lue myös: Marita Taavitsainen otti Pasi-kultansa mukaan keikkamatkalle: ”Olivat kuin vanha pariskunta” – yhteiskuvat!

Helena on valelääkärin exä!

Helena Lindgren

Myös Varkauden kesäteatterissa panostetaan musiikin sävyttämään huumoriin komediassa Valelääkäri. Se kertoo hotelliin saapuvasta Erkistä, joka esiintyy lääkärinä saadakseen naisseuraa. Kun muillakin asukkailla on ketunhäntä kainalossa, on kuumaakin kuumempi soppa valmis. Rooleissa nähdään muun muassa tangokuningas Petri Hervanto ja ikinuori Helena Lindgren, joka esittää valelääkärin ex-vaimoa.

Lue myös: Lapsuuden ahdistava kokemus aiheutti Helena Lindgrenille fobian: Muistan sen olon ja hajun yhä!

Erikasta väkivahva saparopää

Erika Vikman

Pirteää tangokuningatarta Erika Vikmania pääsee ihastelemaan Nurmijärven Taaborin kesäteatteriin 20.7.–2.8. Erika nähdään Peppi Pitkätossuna, ja hänen kanssaan parrasvaloihin astelee muun muassa Anna Hanski, joka palaa tutulle näyttämölle viiden vuoden tauon jälkeen.

Lue myös: Erika Vikmanilta yllättävä parahdus elämänsä työläimmästä keväästä: ”Tuntuu, että elämäni on yhtä teatteria!”

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!