Erika Vikmanilta yllättävä parahdus elämänsä työläimmästä keväästä: ”Tuntuu, että elämäni on yhtä teatteria!”

Uutiset | 26.05.2018 12:57

Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen alias Danny ei onnistu peittelemään tyytyväisyyttään. Hänen naisystävänsä Erika Vikman on korea kuin karamelli Helsingin Linnanmäellä, jonne lempeä ilta-aurinko lankeaa korostaen värikkään huvipuiston sävyjä.

Lue myös: Suuri yleisö mylvähti yllätyssuhteesta – Danny ja Erika Vikman vastaavat palauteryöppyyn: Emme tunne syyllisyyttä rakkaudestamme!

Erika on juuri saapunut Uuden Iloisen Teatterin Tuhansien ämpärien maa -näytöksestä. Vaikka esirippu on vasta laskeutunut, hän poseeraa jo iloisena Seiskan kuvaajalle.

– Tämä on ensimmäinen kerta koskaan, kun tulen Erikaa töihin vastaan, Danny tunnustaa.

Kyse ei ole kylmäkiskoisuudesta, vaan alituisesta kiireestä.

Danny & Erika Vikman.

Siitä tuntuu olevan pieni ikuisuus, kun Seiska vieraili juhannuksen alla Dannyn Rauman-mökillä. Siellä pariskunta ei ole ehtinyt viihtyä toviin, sillä kummankin kalenteri on mustanaan merkintöjä.

Lue myös: Danny, 74, ja Erika Vikman, 24, muuttivat yhteen: kesäavoliitto!

Varsinkin Erikalla pitää kiirettä. UIT:n ämpärirevyy työllistää tähteä kesäkuun puoliväliin, jonka jälkeen alkaa valmistautuminen Taaborin kesäteatterin Peppi Pitkätossuun.

– Voi sanoa, että työskentelen sekä työpaikalla että kotona. Pää työstää jatkuvasti monia asioita, joita on pitänyt sisäistää lyhyessä ajassa, Erika kertoo.

– Tämä on ollut ehkä elämäni työläin kevät. Tuntuu, että koko elämäni on yhtä teatteria!

Lue Erikan ja Dannyn avoin parisuhdehaastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!