Katso kuvat!

Marita Taavitsainen otti Pasi-kultansa mukaan keikkamatkalle: ”Olivat kuin vanha pariskunta” – yhteiskuvat!

Uutiset | 04.06.2018 08:15

Helmikuussa kolmiodraaman saattelemana eronnut iskelmätähti Marita Taavitsainen löysi rinnalleen itseään 15 vuotta nuoremman suomalaismiehen, joka asuu ja työskentelee Kanarialla tarjoilijana.

Lue myös: Marita Taavitsaisen avioeron taustalla kolmiodraama: Marita rakastui Espanjassa huomattavasti nuorempaan tarjoilijaan – ”Avoimesti yhdessä!”

Nyt on paljastunut, että Maritan, 49, ja Pasin, 34, lempi leiskuu yhä tulisemmin. Pariskunta on bongattu läheisistä tunnelmista ympäri kesäistä Suomea.
Toissa viikonloppuna pari oli Valamon luostarissa.

– Marita ja mies hakivat luostarin myymälästä viinipullon. Maritalla on ilmeisesti erikoislupa pysäköintiin, sillä hän ajoi alueelle, jonne on asiaa vain invalideilla ja henkilökunnalla. Luostarista lähtiessä Maritalta unohtui vilkun käyttö, kun Bemari ampaisi vauhdikkaasti baanalle, Seiskalle kerrotaan.

Marita Taavitsainen ja Pasi-rakas.

Lue myös: Marita Taavitsaisella sakkouhka päällä: autosta lähtee kilvet, jos poliisi nappaa!

Viime viikonloppuna Marita ja Pasi bongattiin jälleen kruisailemasta iskelmätähden mustalla BMW 530:lla, kun lauantai-iltana rakastavaiset kurvasivat Bemarilla Tuusniemen Hojo Hojo -viihdekeskukseen, missä Marita esiintyi. Silminnäkijöiden mukaan Marita ja Pasi saapuivat paikalle kuin vanha pariskunta konsanaan.

Marita Taavitsaisen Pasi-rakas.

Lue myös: Marita Taavitsaisen 15 vuotta nuoremmalla Pasi-rakkaalla värikäs menneisyys: kauppasi dildoja kesäfestareilla ja kirjoittaa runoja!

– Pasi kumosi kaljaa ja veteli kessua, kun Marita roudasi Bemarista tavaroita pihalle, Seiskalle kerrotaan.

Keikan jälkeen rakastavaiset poistuivat paikalta kahdestaan.

Marita Taavitsainen ja Pasi-rakas.
Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!