Hyppää pääsisältöön
viivi

Viivi Pumpasen ensimmäinen sinkku ilmestyi - ainakin melkein: teknisten ongelmien vuoksi biisi puuttuu suoratoistopalveluista!

Vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen on tehnyt uuden aluevaltauksen. Monilahjakkuus kertoi toukokuun puolivälissä solmineensa levytyssopimuksen suomalaisen FinRecordsin kanssa. 

LUE LISÄÄ: VIIVI PUMPASELLE LEVYTYSSOPIMUS – SAMASSA TALLISSA IDOLS-TÄHTI JA SUOMALAISILLE HUIPPUNIMILLE KAPPALEITA TEHNYT BIISINIKKARI!

Laulajan ensimmäinen sinkku kantaa nimeä Elämännälkäinen ja se ilmestyi tänään 1. kesäkuuta. Valitettavasti julkaisun kanssa oli ongelmia jo viime yöstä lähtien, kun kappale ei ilmestynytkään suoratoistopalveluihin puolilta öin.

Viivi julkaisi eilen (31.5.) iltakymmenen aikaan valokuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoi kappaleen ilmestymiseen olevan enää kaksi tuntia aikaa. 

Vielä puolen päivän aikaan perjantaina (1.6.) biisi ei kuitenkaan ollut ilmestynyt Spotifyhin, mutta Viivi lupaa tiedottaa fanejaan heti, kun se on kaikkien kuunneltavissa. Kappaleen on voinut kuulla jo radiosta, jossa Viivi on tänään käynyt haastateltavana. 
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!