fbqSuosikkijuontajan toipumisessa käänne – Maria Veitola kertoo voinnistaan leikkauksen jälkeen: ”Kasvaimessa oli minun kaikki viha, katkeruus, suru, pelko ja ahdistus” | Seiska
maria veitola

Suosikkijuontajan toipumisessa käänne – Maria Veitola kertoo voinnistaan leikkauksen jälkeen: ”Kasvaimessa oli minun kaikki viha, katkeruus, suru, pelko ja ahdistus”

Uutiset | 04.11.2020 21:02

Suosikkijuontaja Maria Veitola, 47, voi jo paremmin viime kuukauden operaation jälkeen. Neljä viikkoa sitten häneltä leikattiin kasvain rintaontelosta. 

Marian toipuminen on saanut paremman suunnan ensimmäisten viikkojen yllättävien ongelmien jälkeen. Juontaja paljastaa Instagram-tilillään, kuinka hänen mielensä on kirkastunut huomattavasti.  

Lue myös: Maria Veitolan rehellinen somepäivitys kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen: "Mukavan lääketokkuran tilalle on tullut vähän yllättäen ja varoittamatta karmeat vieroitusoireet"

- Hymyilen jo paljon! Paraneminen etenee: haavat paranevat, kivut laimenevat, mieliala kohenee, voimat lisääntyvät.  Olin varannut viime viikolle kasvohoidon, mutta peruin sen, koska en kestänyt ajatusta kehoni koskettamisesta. Tänään kävin hierojalla ja se tuntui hyvältä. Olin valmis, Maria kertoo.

Maria nauttii syksyisestä Helsingistä. Hän kertoo suosikkipuuhakseen kaupungin katujen tallaamisen monien muiden mieltä masentavassa marraskuussa.

- Kaupunki on niin kaunis. On marraskuu, aikakausi mörön pyllyssä on alkamassa, enkä silti poikkeuksellisesti tunne murskaavaa väsymystä. Yleensä olen tähän aikaan vuodesta kuin nuijalla nukutettu. On pimeää, mutta minä kuljen valossa. Ihmeellistä, kuinka paljon enemmän minulla on tilaa hengittää. Kuinka paljon kevyempi olo sydänalassani on, kun rintaontelosta puuttuu ylimääräinen, iso ja painava, löllö kasvainkimpale.

Lue myös: Maria Veitolan toipumisessa ongelmia kasvainleikkauksen jälkeen – joutui huonovointisena sairaalan päivystykseen: ”Kuvittele elämäsi pahin krapula, joka kestää päiviä” 

- Kun odotin leikkaukseen pääsyä, lapsuudenystäväni pohti, että ehkäpä siinä kasvaimessa on kaikki minuun 47 vuoden aikana kertynyt viha, katkeruus, suru, pelko ja ahdistus. Ja kun kasvain poistetaan, vapaudun myös tuosta taakasta. Leikkausta edeltävän viikon oikein keskityin pakkaamaan viimeisetkin negatiivisten tunteiden rippeet tuohon sisälläni kasvavaan möykkyyn. Ja nyt sitä ei enää ole. Simsalabim. Aion täyttää vapautuneen tilan hyvällä, Maria iloitsee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neljä viikkoa leikkauksesta. Hymyilen jo paljon! Paraneminen etenee: haavat paranevat, kivut laimenevat, mieliala kohenee, voimat lisääntyvät. Olin varannut viime viikolle kasvohoidon, mutta peruin sen, koska en kestänyt ajatusta kehoni koskettamisesta. Tänään kävin hierojalla ja se tuntui hyvältä. Olin valmis. Lempitekemiseni on edelleen käveleminen. Kaupunki on niin kaunis. On marraskuu, aikakausi mörön pyllyssä on alkamassa, enkä silti poikkeuksellisesti tunne murskaavaa väsymystä. Yleensä olen tähän aikaan vuodesta kuin nuijalla nukutettu. On pimeää, mutta minä kuljen valossa. Ihmeellistä, kuinka paljon enemmän minulla on tilaa hengittää ja kuinka paljon kevyempi olo sydänalassani on, kun rintaontelosta puuttuu ylimääräinen, iso ja painava, löllö kasvainkimpale. Kun odotin leikkaukseen pääsyä, lapsuudenystäväni pohti, että ehkäpä siinä kasvaimessa on kaikki minuun 47 vuoden aikana kertynyt viha, katkeruus, suru, pelko ja ahdistus. Ja kun kasvain poistetaan, vapaudun myös tuosta taakasta. Leikkausta edeltävän viikon oikein keskityin pakkaamaan viimeisetkin negatiivisten tunteiden rippeet tuohon sisälläni kasvavaan möykkyyn. Ja nyt sitä ei enää ole. Simsalabim. Aion täyttää vapautuneen tilan hyvällä. Tällä viikolla käyn vielä kerran labrassa ja röntgenissä, ja ensi viikolla luvassa on jälkitarkastus. Sen jälkeen kerron, mistä kaikki alkoi, jos vain jaksatte kuunnella.

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Lue myös: Maria Veitola kertoo voinnistaan: "Olen kuolemanväsynyt, itkuinen ja pelaan Monopolia kolmiolääkkeissä" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Lue myös: Suosikkijuontaja pääsi kotiin sairaalasta – Maria Veitolalta leikattiin kasvain: kiittää hoitohenkilökuntaa ja läheisiään saamastaan avusta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!