fbqMaria Veitolan toipumisessa ongelmia kasvainleikkauksen jälkeen – joutui huonovointisena sairaalan päivystykseen: ”Kuvittele elämäsi pahin krapula, joka kestää päiviä” | Seiska
maria veitola

Maria Veitolan toipumisessa ongelmia kasvainleikkauksen jälkeen – joutui huonovointisena sairaalan päivystykseen: ”Kuvittele elämäsi pahin krapula, joka kestää päiviä”

Uutiset | 27.10.2020 14:30

Suosikkijuontaja Maria Veitola, 47, kertoo Instagramissa, kuinka hänen toipumisensa etenee. Marialta leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta kolme viikkoa sitten.

- Kolme viikkoa leikkauksesta. Voin jo paremmin, jihuu! Jaksan vähän puuhastella kotona, nähdä ystäviä, kävellä ulkona ja syödä leivoksia. Välillä edelleen itkettää, mutta välillä myös hymyilyttää. Olen iloinen siitä.

Hän joutui toisella toipumisviikollaan käymään sairaalassa.

Lue lisää: Maria Veitolan rehellinen somepäivitys kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen: "Mukavan lääketokkuran tilalle on tullut vähän yllättäen ja varoittamatta karmeat vieroitusoireet"

- Jouduin hakemaan tukea ja turvaa Meilahden päivystyksestä viime viikolla. Olo oli niin karmea. Kuvittele elämäsi pahin krapula, joka kestää päiviä. Päälle vielä lämpöä. Olin varma, että kyseessä oli Tramalin ja Lyrican vierotusoireet, mutta päivystyksessä epäiltiin, ettei vierotusoireet voi olla ihan näin moninaiset. Ehkä mulla oli kaupan päälle joku virus. Tai keho ja mieli muuten vaan leikkauksen jäljiltä sekaisin. Tärkeintä kuitenkin, ettei sisälläni jyllännyt mitään leikkauksen jälkeistä infektiota ja sain mielenrauhan sen osalta.

Marian pitäisi kohtapuolin palata takaisin töiden pariin, koska hänellä on sairauslomaa enää tämä viikko. 

- Suurempaa fyysistä rasitusta pitää välttää vielä ainakin jälkitarkastukseen saakka, se on marraskuun toisella viikolla. Kävellä saa niin paljon kuin jaksaa ja se on tosi ihanaa. Yksi lempitekemiseni.

Lue myös: Maria Veitola kertoo voinnistaan: "Olen kuolemanväsynyt, itkuinen ja pelaan Monopolia kolmiolääkkeissä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kolme viikkoa leikkauksesta. Voin jo paremmin, jihuu! Jaksan vähän puuhastella kotona, nähdä ystäviä, kävellä ulkona ja syödä leivoksia. Välillä edelleen itkettää, mutta välillä myös hymyilyttää. Oon iloinen siitä. Jouduin hakemaan tukea ja turvaa Meilahden päivystyksestä viime viikolla. Olo oli niin karmea. Kuvittele elämäsi pahin krapula, joka kestää päiviä. Päälle vielä lämpöä. Olin varma, että kyseessä oli Tramalin ja Lyrican vierotusoireet, mutta päivystyksessä epäiltiin, ettei vierotusoireet voi olla ihan näin moninaiset. Ehkä mulla oli kaupan päälle joku virus. Tai keho ja mieli muuten vaan leikkauksen jäljiltä sekaisin. Tärkeintä kuitenkin, ettei sisälläni jyllännyt mitään leikkauksen jälkeistä infektiota ja sain mielenrauhan sen osalta. Sairasloma jatkuu vielä tämän viikon loppuun. Sitten hissukseen paluu töiden ja normaaliarjen pariin. Suurempaa fyysistä rasitusta pitää välttää vielä ainakin jälkitarkastukseen saakka, se on marraskuun toisella viikolla. Kävellä saa niin paljon kuin jaksaa ja se on tosi ihanaa. Yksi lempitekemiseni. Monet ovat kysyneet, miten limutölkin kokoinen rintaontelon kasvaimeni oireili, ja lupaan kertoa siitä lisää jossain vaiheessa. Juttelen ensin asiasta lisää kirurgini kanssa. Sitten tärkeimpään: oon hellinyt sydämessäni sitä, kuinka paljon tukea ja voimaa oon saanut teidän kaikkien ihanista tsemppiviesteistä. Että vaikka tähän julkisuuden henkilön rooliin kuuluu välillä saada osakseen ties millaista legendaarista paskaa, niin onhan tämä rakkauden ja myötätunnon määrä aivan mieletöntä. Moninkertaista. Tämän kaiken empatian ja hyvyyden soisin ihan joka ikiselle ihmiselle niinä hetkinä, kun elämä koettelee. Kiitos niin paljon. 🧡

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Kyselyjä piisaa

Marian mukaan monia on kiinnostanut, miten Maria koki suuren kasvaimen rinnassaan.  

- Lupaan kertoa siitä lisää jossain vaiheessa. Juttelen ensin asiasta lisää kirurgini kanssa. 

Maria ei ole unohtanut kaikkia kannustavia ihmisiä, joilta on saanut paljon tukea. 

- Olen hellinyt sydämessäni sitä, kuinka paljon tukea ja voimaa olen saanut teidän kaikkien ihanista tsemppiviesteistä. Että vaikka tähän julkisuuden henkilön rooliin kuuluu välillä saada osakseen ties millaista legendaarista paskaa, niin onhan tämä rakkauden ja myötätunnon määrä aivan mieletöntä. Moninkertaista. Tämän kaiken empatian ja hyvyyden soisin ihan joka ikiselle ihmiselle niinä hetkinä, kun elämä koettelee. Kiitos niin paljon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Lue myös: Suosikkijuontaja pääsi kotiin sairaalasta – Maria Veitolalta leikattiin kasvain: kiittää hoitohenkilökuntaa ja läheisiään saamastaan avusta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Lue myös: Maria Veitolan sokki-ilmoitus: Jättimäinen kasvain löytyi rintaontelosta - julkaisi kuvan sairaalasta operaation jälkeen: "Hurja löydös, sanoi lääkäri"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!