fbq
Uutiset
11.10.2020 15:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Maria Veitola
Suosikkijuontaja pääsi kotiin sairaalasta – Maria Veitolalta leikattiin kasvain: kiittää hoitohenkilökuntaa ja läheisiään saamastaan avusta.
Uutiset
11.10.2020 15:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Kotimaamme suosikkijuontaja Maria Veitola, 47, on päässyt sairaalasta kotiin. Maria joutui lokakuussa vaativaan leikkaukseen, jossa häneltä poistettiin jättimäinen kasvain rintaontelosta. Hän kertoi leikkauksestaan Instagram-tilillään viime viikolla. 

Nyt sairaalahoidosta kotiutunut juontaja hehkuttaa nyt Meilahden sairaalan hoitohenkilökuntaa sosiaalisessa mediassa. 

- Voi miten hyvää huolta musta pidettiin. Mikä ensiluokkainen hoito, kohtaamisen ja läsnäolon taito. Leikkaussalin, heräämön ja osasto 11:n kaikki työntekijät laitoshuoltajista kirurgiin, joiden osaamisesta ja ihmisyydestä sain nauttia. Olette niin taitavia ja tärkeitä. Miten merkityksellistä työtä teettekään. Maria kiittää. 

Maria listaa julkaisussaan sairaalan parhaita puolia. Hoitohenkilökunnan lisäksi kiitosta saavat: kipulääkkeet, kanttiinin Bebe-leivokset, vaaleanpunaiset sairaalavaateet, huoneesta avautuvat maisemat ja sairaalaruoka. Ruokaa Maria hehkuttaa mainettaan paremmaksi. 

- Minulta kysyttiin etukäteen allergioista, ja vastasin ettei ole muuta kuin henkinen lanttuallergia. Miten hauskaa, että se oli kirjattu ylös, ja tieto oli saatettu keittiöön asti, Maria kertoo. 

Lue lisää: Maria Veitolan sokki-ilmoitus: Jättimäinen kasvain löytyi rintaontelosta - julkaisi kuvan sairaalasta operaation jälkeen: "Hurja löydös, sanoi lääkäri"

Lue myös: Maaret Kallio on miettinyt kuolemaa lapsesta asti – kyynelehtii Maria Veitolalle: Olisin valmis lähtemään huomenna

Huolehtivat ystävät

Marian kiittää päivityksessään sairaalan lisäksi myös läheisiään huolenpidosta. Hän liikuttui sairaalassa saamistaan kannustusviesteistä sosiaalisen median seuraajiltaan, ja ystäviensä vierailuista. 

- Mikä määrä hyvyyttä, rakkautta ja myötätuntoa ympärilläni onkaan. Maria iloitsee.

Juontaja oli saanut vierailijoilta elvyttäviä tuliaisia, kuten Vogue lehden, sinistä virkistysjuomaa, lapsuuden pehmolelun. Tuliaiset auttoivat Mariaa parantumaan kaiken huomaamansa rakkauden lisäksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Lue myös: Maisa Torppa Maria Veitolan ohjelmassa: näin hän tapasi it-Mikkonsa – "Yritin estää häntä eroamasta!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »