fbqMaria Veitolan rehellinen somepäivitys kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen: "Mukavan lääketokkuran tilalle on tullut vähän yllättäen ja varoittamatta karmeat vieroitusoireet" | Seiska
Uutiset
20.10.2020 18:34
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Maria Veitola
Maria Veitolan rehellinen somepäivitys kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen: "Mukavan lääketokkuran tilalle on tullut vähän yllättäen ja varoittamatta karmeat vieroitusoireet"
Uutiset
20.10.2020 18:34
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Leikkauksesta toipuva suosikkijuontaja Maria Veitola, 47, kertoi voinnistaan Instagramissa. Marialta leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta kaksi viikkoa sitten.

- Kaksi viikkoa leikkauksesta. Tänään on ollut parempi päivä: olen käynyt sekä a) suihkussa, että b) pienellä kävelyllä. Pari edeltävää päivää ovatkin olleet tosi inhottavia. Hyviä asioita: leikkaushaavat ovat parantuneet ja kivut hellittäneet niin, että olen pystynyt toteuttamaan suunnitellun kolmiolääkkeistä vierottautumisen. Mukavan lääketokkuran tilalle on tullut vähän yllättäen ja varoittamatta karmeat vieroitusoireet: järkyttävä väsymys ja pahoinvointi, tolkuton alakulo ja ahdistus. Herkkyyden varjopuolia kai tämäkin, Maria kertoo voinnistaan Instagram-tilillään.

Lue myös: Maria Veitolan sokki-ilmoitus: Jättimäinen kasvain löytyi rintaontelosta - julkaisi kuvan sairaalasta operaation jälkeen: "Hurja löydös, sanoi lääkäri"

Maria kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hän on ylipäätään elossa. Toipumisaika on ollut hänelle rankka. 

- Eilen olin soittamassa kaikille työnantajilleni, yhteistyökumppaneilleni ja ystävilleni, että unohtakaa tämä muija. Minusta ei ole enää koskaan mihinkään. Olen tuhoutunut. Onneksi olin niin väsynyt, etten kyennyt. Nukuin vain. Leikkauksesta toipuminen todella on moninainen prosessi. Samalla kun juhlin mielessäni sitä, että olen ylipäätään elossa, yritän muistaa antaa itselleni tilaa olla surkea ja heikko. Välillä täytyy olla reipas ja mennä esimerkiksi suihkuun, mutta koko toipumisen prosessia ei pidä runnoa reippauden alle.

Maria halusi myös avata syitä siihen, miksi hän päivittää toipumisprosessistaan somessa.

- Lopuksi julkinen vastaus muutamille häijyläisille: En kirjoita leikkauksestani tai siitä toipumisesta siksi, että kaipaisin sääliä tai huomiota. En myöskään siksi, että minun olisi pakko päästä otsikoihin. Selvyyden vuoksi: IP-lehdet ja muut mediat nostavat julkisuuden henkilöiden somestatuksia uutisiksi kysymättä siihen erityistä lupaa. Ja näin saa ihan laillisesti tehdä. Minä en soittele sairasvuoteelta lehtiin anoen, että tehkää minusta juttu, sillä haluan pysyä otsikoissa, koska olen narsistihuora. Kerroin leikkauksestani alun perin siksi, että halusin tehdä kauttani näkyväksi todellisen yhteiskunnallisen ongelman: laittoman pitkiksi venyneet hoitojonot. Jatkan päivityksiäni toipilasajastani siksi, että niin monet kysyvät, miten voin ja siksi, että tämä on minun elämääni siinä, missä kivat reissut, Masked Singerin ratkiriemukkaat lähetykset tai ihmeellisen antoisat Yökylässä-kohtaamiset. Elämä kun on (enimmäkseen) paljon muuta, kuin niitä huippuhetkiä, Maria kirjoitti julkaisuun. 

Lue myös: Maria Veitola kertoo voinnistaan: "Olen kuolemanväsynyt, itkuinen ja pelaan Monopolia kolmiolääkkeissä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on