3-0

Suomi teki sen! Huuhkajat juhlii uskomatonta jalkapallohistoriaa – tähtivahti povaa järisyttäviä bileitä: ”Aion antaa oman osani sille hulluudelle!”

Uutiset | 15.11.2019 20:50

Suomen miesten A-maajoukkue pelaa ensi kesänä jalkapallon EM-kisoissa. Asialle saatiin sinetti hetki sitten, kun Huuhkajat löi Liechtensteinin EM-karsintaottelussa Helsingin Töölön stadionilla lukemin 3-0!

Saavutus on historiallinen, sillä Suomi ei ole koskaan aiemmin selviytynyt jalkapallossa miesten arvokisoihin. Ensi kesänä tuosta unelmasta tulee kuitenkin totta.

Ennen peliä: Huuhkajien tähtimaalivahti Lukas Hradecky tuhannen täpinöissään: ”Olen odottanut tätä koko elämäni”

Loppuvihellyksen jälkeen Töölön tekonurmella käynnistyivät välittömästi villit voitonjuhlat. Saksan Bundesliigassa Bayer Leverkusenissa pelaava Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky ennakoi jo torstaina mahdollisia voittotunnelmia, jos tulos olisi suotuisa.

Seiskan reportteri uteli ”Lukelta”, uskaltaako tämä edes kuvitella mitä tapahtuu, jos Suomi voittaa ja selvittää tiensä EM-kisoihin.

– En mä edes… Aion kyllä antaa oman osani sille hulluudelle!

Lue myös: Suomen rehellisin mies? Huuhkajien tähtivahti valottaa ottelupäivän rituaalejaan – varoittaa myös piilevästä vaarasta: ”Silloin emme saa nukkua”

Luke ja kannattajat.

”Hän ei ole ainoa!”

Myös Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara ennakoi hyviä juhlia. Hän ei voinut kyllin korostaa voiton merkitystä suomalaiselle jalkapalloilulle.

- Siitä tulee massiivista tälle maalle ja kaikille meille pelaajille.

Lue myös: Huuhkajat-tähti täräytti totuuden tiskiin Suomen jalkapallohistoriasta – Skotlannin mahtiseuran pukukopissa äimisteltiin: ”Mitäh?!”

Juuri maalivahti Hradecky on se velikulta, joka usein ottaa juhlallisuudet haltuunsa. Hänet on usein nähty voitokkaiden EM-karsintaotteluiden jälkeen huudattamassa Huuhkajien kannattajia megafonilla ja näyttämässä joukkuetovereilleen oikeanlaisia askelmerkkejä.

Mitäs luulet, Glen, aikooko Luke ottaa homman haltuun?

– Hehehe, varmastikin hän aikoo. Mutta hän ei ole varmasti ainoa! Kamara nauroi Seiskalle.

Glen Kamara pelasi loistavan ottelun Huuhkajien keskikentällä.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!