Uutiset

Huuhkajat-tähti täräytti totuuden tiskiin Suomen jalkapallohistoriasta – Skotlannin mahtiseuran pukukopissa äimisteltiin: ”Mitäh?!”

15.11.2019 14:32

Suomi ei ole koskaan selviytynyt miesten jalkapallon arvokisojen lopputurnaukseen. Se tiedetään täällä kylmässä pohjolassa harvinaisen hyvin.

Tämä kiusallinen kummajainen jalkapallohistoriassa voidaan tänään perjantaina (15.11.) pyyhkäistä kertaheitolla sivuun. Jos Huuhkajat voittaa illalla Liechtensteinin, se etenee varmuudella ensi kesänä pelattaviin EM-kisoihin.

– Meillä on ollut melkein koko viikko aikaa valmistautua tähän otteluun. Joten kyllä, meidän pitäisi olla valmiina. Toivottavasti saamme homman hoidettua, Suomen keskikentän aivot Glen Kamara juttelee ottelun alla.

Tähän mieheen voidaan luottaa. Glen Kamara on Huuhkajien keskikentän aivot.
Tähän mieheen voidaan luottaa. 24-vuotias Glen Kamara on Huuhkajien keskikentän aivot.

Espoosta Englantiin

Tampereella syntynyt mutta lapsuutensa Espoossa viettänyt Glen odottaa illan ottelua siksikin, että pääsee näyttämään taitojaan lapsuudenystäviensä silmien edessä. Hän hommasi liput kavereilleen, joita ei ole nähnyt miesmuistiin.

– He ovat niitä Espoon Soukan jätkiä, keiden kanssa kasvoin nuorena poikana. Olemme edelleen yhteyksissä ja on hauska nähdä heidät matsissa.

Lue myös: Tekeekö Suomi tänään uskomatonta jalkapallohistoriaa? Huuhkajien tähtimaalivahti Lukas Hradecky tuhannen täpinöissään: ”Olen odottanut tätä koko elämäni”

Glen on tehnyt erinomaista työtä myös Skotlannin Valioliigan mahtiseura Glasgow Rangersissä.
Glen on tehnyt erinomaista työtä myös Skotlannin Valioliigan mahtiseura Glasgow Rangersissä.

Skotlannissa hämmästeltiin

Jo 12-vuotiaana Englantiin muuttanut ja suurseura Arsenalin maineikkaan akatemian käynyt Glen harjoittaa nykyään ammattiaan Skotlannissa Glasgow Rangersissa. Kyseessä on todellinen mahtiseura, sillä se on voittanut maansa mestaruuden peräti 54 kertaa. Kyseessä on maailmanennätys.

Poikkeuksellisella peliälyllä siunattu Kamara kuuluu Liverpool-legenda Steven Gerrardin valmentaman Rangersin avainpelaajiin. Myös skottiseuran pukukopissa on ollut puhetta Suomen hienosti sujuneista EM-karsinnoista.

– Kaikki ovat innoissaan puolestani ja toivottavat onnea. Sielläkin toivotaan, että pääsisimme kisoihin, Glen paljastaa.

– Kerroin heille, ettemme ole koskaan olleet arvokisoissa. He olivat, että ”Mitäh!?! Ettekö koskaan?!” Ja olin vain, että ”Joo joo, emme koskaan.” Mutta toivottavasti saamme nyt homman hoidettua.

Jalkapallon EM-karsintaottelu Suomi – Liechtenstein klo 19 Helsingin Töölön stadionilla!

- Olen innoissani, mutten lainkaan hermostunut. Toivottavasti saamme homman hoidettua, Glen Kamara ennakoi huippujännittävää EM-karsintamatsia.
- Olen innoissani, mutten lainkaan hermostunut. Toivottavasti saamme homman hoidettua, Glen Kamara ennakoi Huuhkajien huippujännittävää EM-karsintamatsia.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!