Katso videot!

Suomen seksikkäin nörtti? Laine Bruce, 29, paukuttaa menemään pikkutopissaan niin että ryske käy – ”Rakastan tätä yli kaiken”

Uutiset | 24.05.2019 19:01

Lohjalaisessa yksiössä käy kauhea pauke. Konetuliaseet laulavat ja pommit paukkuvat, kun Laine Bruce, 29, saa jälleen seuraavan uhrin tähtäimeensä. Sitten hän vetää liipaisinta ja pam! – vihollinen on historiaa.

Jos tarkkoja ollaan, liipaisimen vetämisen sijaan hän oikeammin näpäyttää pelikoneensa hiiren nappulaa. Lopputulos on silti sama, eli kuula kalloon ja hasta la vista, baby.

– Rakastan tätä yli kaiken. Tykkään räiskintäpeleistä, mutta ehdottomasti eniten tulee pelattua tätä Player Unknown's Battlegroundsia, Laine kertoo viitaten suosittuun nettipeliin.

Lue myös: Alastomasta säätytöstä intohimoiseksi e-pelaajaksi, tällainen on Laine Brucen uusi elämä - kuva! "Se oli tapa saada ajatukset pois erostani!"

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Katso myös video artikkelin lopusta!

Laine Bruce.

Naapurin mummo voi siis nukkua yönsä rauhassa. Yksiössä ei oikeasti lahdata ketään, ainoastaan virtuaalisia vihollissotilaita. Eikä tappotalkoista edes yleensä kuulu pihaustakaan, sillä useimmiten Laine räiskii peliluurit päässä.

Lue myös: Alastomuutta rakastava Laine Bruce näpäyttää katkeria naisia: ”Etkö tykkää kuvistani? Ei hätää, poikaystäväsi tykkää” - katso yläosaton kuva!

– Tikru-kissani ei silti tykkää ollenkaan pelaamisestani. Heti kun se näkee, että istahdan pelituolille, alkaa kauhea maukuminen, Laine nauraa.

– Se joutuu naapureiden kanssa kuuntelemaan, kun huudan täällä välillä keskellä yötä!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Katso myös video artikkelin lopusta!

Laineen Tikru-kissa ei paljon perusta emäntänsä räiskintäpelaamisesta.
Laineen Tikru-kissa ei paljon perusta emäntänsä räiskintäpelaamisesta.

 

Huuto johtuu siitä, että Laine eläytyy niin vahvasti pelaamiseensa. Hän ottaa räiskintähommat hyvinkin tosissaan, sillä näyttöpäätteen ääressä vierähtää helposti päivittäin useita tunteja.

– Käynnistän tietokoneeni heti herättyäni. Striimaamisen aloitan yleensä viideltä iltapäivällä, ja se kestää yöhön asti.

– Varsinkin viikonloppuisin yöunet saattavat jäädä tosi vähiin. Sanoisin, että päivässä pelaamiseen kuluu helposti 6-10 tuntia, Laine arvioi.

Lue myös: Alaston säätyttö Laine Bruce oli Seiskan Tähtityttö vain 19-vuotiaana - tunnistaisitko samaksi kaunottareksi?!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Katso myös video artikkelin lopusta!

Laine Bruce.

Laine on striimannut eli livepelannut reilun vuoden. Hän tutustui siihen ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017, eikä paluuta normipelaamiseen enää ollut.

– Kokeilin sitä kaverini koneella pienessä hiprakassa ja jäin heti koukkuun. En ole katunut päivääkään sitä, että striimaan.

Lue myös: Huh, miten tyrmäävän täydellinen vartalo! Kohukaunotar Laine Bruce poseeraa ilkosen alasti pelkissä korkokengissä!

Toisinaan Laine räiskii menemään astetta paljastavammissa asuissa.

– Sillä voi saada enemmän katsojia, mutta toisaalta: mitä enemmän on pintaa esillä, sitä enemmän nettipelaamistani yleensä haukutaan, hän hymähtää.

Oheisella videolla Laine kertoo räiskintäpelaamisestaan! Videolla mukana myös suloinen Tikru-kissa!

Lue Laineen nettipelaamisesta ja katso samalla tyrmäävät kuvat tuoreimmasta Seiskasta!
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja, Eva-Liisa Orupöld, Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!