Hotnow
Katso kuva!

Huh, miten tyrmäävän täydellinen vartalo! Kohukaunotar Laine Bruce poseeraa ilkosen alasti pelkissä korkokengissä – kuva!

05.03.2018 20:01

Kohukaunotar Laine Bruce tunnetaan useista tosi-tv-ohjelmista ja Radio Suomipopin Aamulypsyn alastomana säätyttönä. Tummalle kaunottarelle alastomuus ei ole lainkaan vierasta, sillä hänet on nähty televisiossa Riisutut ja Aatami etsii Eevaa -tosi-tv-ohjelmissa ilman rihman kiertämää.

Lue myös: Alaston säätyttö Laine Bruce oli Seiskan Tähtityttö vain 19-vuotiaana - tunnistaisitko samaksi kaunottareksi?!

Asuna pelkät korkokengät

Sunnuntaina (4.3.) Laine julkaisi Instagram-tilillään seksiä tihkuvan otoksen, jossa hän esittelee täydellistä vartaloaan pelkkiin korkokenkiin pukeutuneena.

Rohkean otoksen on kuvannut Veli-Veikko Elomaa, jonka kameran edessä ovat Laineen lisäksi esiintyneet rohkeasti myös monet muut suomalaiset julkkiskaunottaret, kuten Jessica Ruokola, Iida Palosaari ja Cheyenne Järvinen.

Jäi kiinni rattijuopumuksesta

Viime viikolla Seiska uutisoi, että Laine on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta. Kesällä 2016 Laine oli palaamassa autolla kotiinsa Nelosen Hottikset-sarjan kuvauksista, jossa Laine oli mukana juhlimassa tupareita.

Lue myös: Kohukaunotar Laine Bruce jäi kiinni rattijuopumuksesta: ”Olin arvioinut väärin, kuinka paljon pystyn juomaan ennen rattiin menoa!”

Käräjäoikeudessa Laine tuomittiin neljän kuukauden ajokieltoon ja sen lisäksi hän sai 53 päiväsakkoa. Hänen tuloillaan maksettavaa kertyi 318 euroa.
Kuitenkin maksamattomien sakkojen takia Laine etsintäkuulutettiin ja hän sai poliisit peräänsä.

Lue myös: Vankila uhkaa kohukaunotar Laine Brucea: poliisi teki etsintäkuulutuksen!

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!