Alastomasta säätytöstä intohimoiseksi e-pelaajaksi, tällainen on Laine Brucen uusi elämä - kuva! "Se oli tapa saada ajatukset pois erostani!"

Uutiset | 22.01.2019 13:11

Seiskan Tähtityttö, alaston säätyttö, Riisutut-tähti… Suomalaisella tosi-tv-tähdellä on monta titteliä, mutta nyt Laine Brucen etuliite on muuttunut pelaajaksi. Hän myös striimaa PlayerUnknown's Battlegroundsin pelaamistaan Twitch-palveluun. 

– Vuoden 2017 joulukuussa oltiin kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Pojat pelailivat kaikenlaisia videopelejä, joiden myötä pääsin itsekin kokeilemaan niitä. Sen jälkeen en oikeastaan halunnut tehdä muuta kuin pelata koko ajan, se oli tapa saada ajatukset pois erostani. Viime keväänä ostin ensimmäisen oman pelikoneeni ja siitä se sitten lähti. Nykyään pelaamiseen menee noin 5-8 tuntia per päivä, Laine kertoo Seiskalle. 

–Tavoitteena on kehittyä joka päivä aina hiukan lisää. Matkaa on vielä edessä! En tällä hetkellä pelaa tiimissä, mutta se on yksi haaveistani, kuten myös kilpaileminen. Itse pelaamisesta ja sen striimaamisesta on tullut minulle intohimo. Aina välillä nauran ja ihmettelen, miten ihmeessä tällainen asia on tullut elämääni. 

Laineen parisuhde päättyi loppuvuonna 2017. 

– Se aiheutti minulle masennusta ja menetin välittömästi kiinnostukseni kaikkeen… Olin kuuden viikon sairauslomalla, jonka myötä kärsi myös koulunkäyntini. 

Lue myös: Alastomuutta rakastava Laine Bruce näpäyttää katkeria naisia: ”Etkö tykkää kuvistani? Ei hätää, poikaystäväsi tykkää” - katso yläosaton kuva!

Laine onkin tällä hetkellä enemmän esillä pelipalvelussa kuin perinteisessä mediassa. 

– Eron myötä ei ollut enää edes kiinnostusta yrittää päästä takaisin rakkaiden hommien pariin. Jotenkin striimaaminen auttoi taas saamaan makua, että haluan päästä takaisin siihen, missä olen hyvä, eli olemalla esillä, Laine kertoo Seiskalle. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!